跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Ka_wai 寫道:
唔該可以既話加埋鴨舌呀!

嘩! 好驚呀! 鴨舌o係邊度有得買架? 我吾知曉吾曉整喎? 買返黎洗吾洗清除D嘜野先架??? 好似有條軟骨架喎???

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 4)

Ka_wai 寫道:
使物講!我都揾到眼都 呀!結果好似係6x頁入面。

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

我記得佢話要搵個夠"響"d名先得喎,之後唔記得佢有無再提過啦!

可能改吾到個響名吾敢再提呀!!!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:

嘩! 好驚呀! 鴨舌o係邊度有得買架? 我吾知曉吾曉整喎? 買返黎洗吾洗清除D嘜野先架??? 好似有條軟骨架喎??? [/quote]

唔使架!係凍肉舖有得買架,淨係得條:tongue: 咋無軟骨架,買返嚟用"salt"水浸吓"霹"走d雪藏味呀!

侯爵府

Ka_wai 寫道:
唔使架!係凍肉舖有得買架,淨係得條:tongue: 咋無軟骨架,買返嚟用"salt"水浸吓"霹"走d雪藏味呀!

好啦! 我有空的話就去買個痛快吓!!!

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:

好啦! 我有空的話就去買個痛快吓!!! [/quote]

伯爵府

水啦 :cry: Collins 無啦 啦 發燒 102, 唔知係唔係同BeBe 一樣. 咁我都唔知 SUNDAY 出唔出到tim. :-(

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
sabina_bb 寫道:
我要放工啦 BYE BYE

妳吾記得去洗手先呀?? [/quote]
就係趕住去洗手, 打唔砌law. 你睇到啦 5:25 分

伯爵府

聰明豆 寫道:
妳一問完我即刻答左啦!! 吾知點話妳好呀!
白兔仔係甜品, 鳳凰球係另妳爆哂暗瘡既炸物呀!!!
話吾定興之所至, 再整多個鹵水鴨腎呀!!

你答左啦 唔好意思, 我真係睇吾到. SORRY

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:

嘩! 好驚呀! 鴨舌o係邊度有得買架? 我吾知曉吾曉整喎? 買返黎洗吾洗清除D嘜野先架??? 好似有條軟骨架喎??? [/quote]
嘩! 我都好驚吃鴨舌,因為我接受唔到”脷踏脷”

伯爵府

聰明豆
想問下你附近有冇停車場 幾錢

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sabina_bb,

希望Collins快D好番, Sunday可見你哋.
水啦 :cry: Collins 無啦 啦 發燒 102, 唔知係唔係同BeBe 一樣. 咁我都唔知 SUNDAY 出唔出到tim. :-(

大宅

Good morning all lovely 72 mama!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

有冇比佢食退燒水呀,冇比其他病徵的話,應該好快退燒的,希望 collins 仔快啲生猛番啦! :-|

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

大宅

我都好 like 鴨舌 架,就算我嚟到都係買現成食物架咋,如果我嚟我就會打電話比 ka_wai 架啦!

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cherly,

希望Sunday見到妳同BeBe.

伯爵府

[size=medium]good morning everybody

伯爵府

sabina_bb,
Collins點呀, 好返未呀?

dear all,
good morning ar

洋房

All,

Good Morning~~~~

伯爵府

cherly 寫道:
有冇比佢食退燒水呀,冇比其他病徵的話,應該好快退燒的,希望 collins 仔快啲生猛番啦! :-|

cherly, kwan
有呀, 我即刻比左退燒水collins食啦. 食左就退lor. 過左又燒 ?-( 個 bunbun 仲話collins冇燒 check左先知102
不過今早已即刻去睇doctor, 佢話冇野, 只係有小小傷風 :-x

首頁

尾頁

跳至