想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

畀面勳章

Hello,

我個人recommend 偉澤,因為我是睇dr So的. 但係我唔係經偉澤睇蘇醫生的,我唸咁樣時間會flexible D,個時抽血我好似8點9到,抽完番公司,無請假. 佢診所係偉澤對面,好近.

加油!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

我個時唔知點好,問c6去見胚胎專家定係生育專家,大家決定見蘇醫生,咁就直接去左搵蘇醫生consult同檢查.

我想$$方面偉澤package可能會平過直接搵蘇醫生.
如果join偉澤package一路都係蘇醫生親自follow番既話咁應該無咪分別.

原帖由 我想生三個 於 10-8-16 13:37 發表

直接搵Dr So嗎?有咩分別呢??

大宅

原帖由 beirut 於 10-8-16 14:24 發表
我個時唔知點好,問c6去見胚胎專家定係生育專家,大家決定見蘇醫生,咁就直接去左搵蘇醫生consult同檢查.

我想$$方面偉澤package可能會平過直接搵蘇醫生.
如果join偉澤package一路都係蘇醫生親自follow番既話咁應該無 ...

請問你係 dr so 度做ivf 用左幾多錢呀?

你做ivf 請左幾多日假?

大宅

畀面勳章

本來預算做ivf,因為某d原因 dr so 建議個次做iui,好好彩個次iui已經成功左,所以我無做到ivf.
我問過dr so 做ivf要幾多$,大概7,8萬,佢話好睇到時d針藥. 咁我個時唸住預9至10萬.
個時我請左一日假做iui.

原帖由 snoopy333 於 10-8-17 23:30 發表

請問你係 dr so 度做ivf 用左幾多錢呀?

你做ivf 請左幾多日假?

男爵府

咁請問你總共用左幾多錢呀?
原帖由 beirut 於 10-8-20 17:14 發表
本來預算做ivf,因為某d原因 dr so 建議個次做iui,好好彩個次iui已經成功左,所以我無做到ivf.
我問過dr so 做ivf要幾多$,大概7,8萬,佢話好睇到時d針藥. 咁我個時唸住預9至10萬.
個時我請左一日假做iui.

...

大宅

畀面勳章

IUI (連醫生費) around $13-14k.

原帖由 agroy 於 10-8-20 18:08 發表
咁請問你總共用左幾多錢呀?

子爵府

好媽媽勳章

其實, 醫生手勢有無關係架呢..

我下星期去睇偉澤, 會見x胎專家.. 咁係咪即係周醫生呢...

第一次去睇, 會睇d 咩.. 收費又如何.?

大宅

原帖由 pipip929 於 10-8-26 14:30 發表

我下星期去睇偉澤, 會見x胎專家.. 咁係咪即係周醫生呢...

- 醫生手勢同判斷點樣治療當然重要, 不過我覺得最重要係運氣囉! 因為最出名既醫生都幫你做都唔代表一次就 bingo.

- yes

第一次去睇, 會睇d 咩.. 收費又如何.? [/quote]

- 第一次見同醫生不用收費

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 snoopy333 於 10-8-26 17:03 發表

- 醫生手勢同判斷點樣治療當然重要, 不過我覺得最重要係運氣囉! 因為最出名既醫生都幫你做都唔代表一次就 bingo.

- ye ...

THANKS.. 因我睇左龍醫生, 收費都算幾平. 而且BOOKING 易D.. 又近我多D..

複式洋房

請問可唔可以比偉澤個地址同電話我呀?揾邊個醫生好D??:-P

大宅

畀面勳章

已覆你pm

原帖由 GGSpiderG 於 10-10-5 12:00 發表
請問可唔可以比偉澤個地址同電話我呀?揾邊個醫生好D??:-P

別墅

原帖由 pipip929 於 10-8-26 14:30 發表

e...我都係下個星期第一次去偉澤, 我都唔係好知會睇d咩.

大宅

如果你手上有任何REPORT,都帶去比佢睇~特別係精子REORT~咁佢容易D評估你地需要~

原帖由 rahb 於 10-10-5 18:32 發表

e...我都係下個星期第一次去偉澤, 我都唔係好知會睇d咩.

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

可唔可以比偉澤個電話我呢?

謝謝 ~~

大宅

畀面勳章

偉澤 tel: 28683139

如果你心目中有想揾既醫生,最好係先直接contact個位醫生,唔駛要經偉澤.

原帖由 hunghung215 於 10-10-5 23:48 發表
可唔可以比偉澤個電話我呢?

謝謝 ~~

首頁

尾頁

跳至