興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我arm arm買左iphone(新手), 手多多o係.......

設定 ->一般
->取用限制 ->啟用取用限制 ->應用程式內建購買功能 (關左)

依家想開返但佢鬧我password唔arm, 已經輸入左8次都錯, 係咪要recover過部機至得ga? 有無其他方法? 請指教~ 謝謝~

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 TaTa83 於 10-8-16 10:08 發表
我arm arm買左iphone(新手), 手多多o係.......

設定 ->一般
->取用限制 ->啟用取用限制 ->應用程式內建購買功能 (關左)

依家想開返但佢鬧我password唔arm, 已經輸入左8次都錯, 係咪要recover過部機至得ga? 有無 ...

係, 要在itune restore 一次部機

大宅

好媽媽勳章

原帖由 chloepapa 於 10-8-16 10:40 發表

係, 要在itune restore 一次部機

Thanks chloepapa~

咁我d apps淨係save左落itune入面, if部電話restore後再同步d apps仲有無ga?

版主

原帖由 TaTa83 於 10-8-16 11:44 發表

Thanks chloepapa~

咁我d apps淨係save左落itune入面, if部電話restore後再同步d apps仲有無ga?

如果有backup, 係無問題的, d app 會裝返晒入去
(就算無 backup, 買左的app, 係可以重新download同裝過的,唔駛再俾$)

大宅

好媽媽勳章

原帖由 chloepapa 於 10-8-16 13:26 發表

如果有backup, 係無問題的, d app 會裝返晒入去
(就算無 backup, 買左的app, 係可以重新download同裝過的,唔駛再俾$)

Thanks~

可惜當我restore部機, 跟住itune要我up上4.0.2, 我照做但係最後話網絡越時、連線失敗, 搞到連restore都restore唔到.....

伯爵府

chloepapa
點解影相如果開閃燈, 會勁白既...
同埋d 相好似好黃咁既

版主

原帖由 Little_cy 於 10-8-17 22:39 發表
chloepapa
點解影相如果開閃燈, 會勁白既...
同埋d 相好似好黃咁既

黃, 可能係白平衡唔準 (不過iphone4無得set 白平衡)
勁白, 係唔係好近咁閃 ?
可能係曝光過度左

首頁

尾頁

跳至