親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

由於版主 GaryF 已升級為大廚...我呢個二廚就幫佢睇呢邊生意..."蛋"佢升為"五星級大鼠"嗰陣...佢就會返嚟坐返館...大家唔好偷懶...繼續傾啦 wei~

暑假去沙巴自由行

無時無刻~再戰沙巴

無時無刻~再戰沙巴 (Part II)

無時無刻~戰完沙巴戰其他

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part II)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part III)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part IV)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part V)

無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part VI)

珍珠宮

hihi ~ 我開工啦 ~~~~ :)

補祝大家聖誕快樂 ~~~ ^o^

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

收工~~yeah!!!! bye!! merry xmas!!

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有冇正既燒骨食譜?

我收工喇 MERRY X'MAS

侯爵府

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ahmama 於 10-12-24 13:48 發表

mug 都有, 大過hk果d.
http://narita-aeonmall.com/index.jsp

佐久平都有aeon mall, 隔離仲有d店賣童裝/兒童用品http://shop.aeonretail.jp/jusco/sakudaira/index.html

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 lestat 於 10-12-24 13:12 發表
咁jusco有冇嘢啱買? 係咪好似HK

mug 都有, 大過hk果d.
http://narita-aeonmall.com/index.jsp

佐久平都有aeon mall, 隔離仲有d店賣童裝/兒童用品http://shop.aeonretail.jp/jusco/sakudaira/index.html

侯爵府

咁jusco有冇嘢啱買? 係咪好似HK
原帖由 ahmama 於 10-12-24 12:35 發表

唔係無位泊既問題, 特登揸入上野買手信, 我覺得浪費時間, 一出一入市中心時間一定耐左, 反而直踩去成田jusco仲好.

水晶宮

原帖由 lestat 於 10-12-24 12:28 發表
最尾果日我黃昏機, 本來諗住朝早由軽井沢去上野, 再執D手信先去機場, 如果真係冇位泊, 咁提前一晚番東京還車算, 反正軽井沢同草津D住宿weekend貴一大截mouth:mouth:" />

...

唔係無位泊既問題, 特登揸入上野買手信, 我覺得浪費時間, 一出一入市中心時間一定耐左, 反而直踩去成田jusco仲好.

侯爵府

最尾果日我黃昏機, 本來諗住朝早由軽井沢去上野, 再執D手信先去機場, 如果真係冇位泊, 咁提前一晚番東京還車算, 反正軽井沢同草津D住宿weekend貴一大截mouth:

原帖由 ahmama 於 10-12-24 11:46 發表

東京市中心無泊過, 就算有位都唔會平啦~~
我係池袋drive去成田, 因為係早上10點左右唔係繁忙時間, 都ok, 個零鐘就到, 早到左仲有時間去成田市間jusco mall行街街; 但由橫賓去池袋, 晚上6點幾去到銀座, 跟住就塞塞 ...

珍珠宮

洗唔洗咁早呀

原帖由 LongRyan 於 10-12-24 11:56 發表
收工喇各位.

Merry X'mas!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

收工喇各位.

Merry X'mas!
明天會更好~~

水晶宮

原帖由 lestat 於 10-12-24 11:04 發表

出旅遊書果然唔同, 連q&a都睇得咁仔細
BTW, 你係咪試過由池袋定上野drive去成田, 果段路多唔多塞車? 知唔知上野果頭多唔多地方泊車? 泊車貴嗎
...

東京市中心無泊過, 就算有位都唔會平啦~~
我係池袋drive去成田, 因為係早上10點左右唔係繁忙時間, 都ok, 個零鐘就到, 早到左仲有時間去成田市間jusco mall行街街; 但由橫賓去池袋, 晚上6點幾去到銀座, 跟住就塞塞塞, 成8點幾先到池袋, 塞左 2個鐘.

珍珠宮

原帖由 Nix1828 於 10-12-24 11:25 發表
今日終於都收3點啦~~yeah!!!!!

今日唔洗得番你一個姑00~~~

明天會更好~~

珍珠宮

今日終於都收3點啦~~yeah!!!!!

珍珠宮

各位令媽~~merry xmas呀!! 祝大家有個超開心既聖誕~~

珍珠宮

原帖由 lestat 於 10-12-24 11:01 發表
放假節目主要咪係晌屋企攪個卜囉 ..... 有一日去DL, 同埋晌屋企PARTY, 每人負責整d嘢, 我諗住簡簡單單整蝴蝶酥, 希望唔好失禮

抵錫.

我聽日睇戲+步飛, e+咩鬼都3D, 三條友成三舊水....好貴!

蝴蝶酥...到時post上黎睇下 .
明天會更好~~

侯爵府

出旅遊書果然唔同, 連q&a都睇得咁仔細
BTW, 你係咪試過由池袋定上野drive去成田, 果段路多唔多塞車? 知唔知上野果頭多唔多地方泊車? 泊車貴嗎
原帖由 ahmama 於 10-12-24 10:23 發表

q&a 有呢段, 日歸ok喎

温泉の外来利用はできますか?
2カ所の温泉施設の内、「トンボの湯」は外来のお客様にもご利用いただけます。
<利用時間: 10:00~23:00 (22:00受付終了) >
敷地内の「メディテイションバス」は、ご ...

侯爵府

放假節目主要咪係晌屋企攪個卜囉 ..... 有一日去DL, 同埋晌屋企PARTY, 每人負責整d嘢, 我諗住簡簡單單整蝴蝶酥, 希望唔好失禮
原帖由 LongRyan 於 10-12-24 09:44 發表

我公C12點起錨食lunch'步飛', 跟住就鬆人.

幾日假有咩節目?

珍珠宮

原帖由 ahmama 於 10-12-24 10:38 發表

對面碼路見到d人潮我已經夜棄左
但之前睇過日頭, 真係幾靚ga, 有隻裝飾only的旋轉木馬

尋晚主要係去hkcc聽港樂, 仲見到阿蘇~~

咁唔諗喇...., 我地都好怕big, 已經巧多年無睇燈飾/煙花之類.
明天會更好~~

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Dear all

Merry Christmas.

首頁

尾頁

跳至