跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 隻隻奶粉都好野痰嗎!?

施晴媽咪 寫道:
mysweetbb:

我今日終於寄左啦, 你寄左未呀!? 到時你要坐, 我唔駛坐.....你就慘啦, 無人陪好悶架! :lol:

MySweetBB:

係丫, 你快 d 填, 快 d 寄啦!

Joycelyn

大宅

由 Joycelyn 於 2005-06-10 13:33:42

引文:
--------------------------------------------------------------------------------

施晴媽咪 寫道:
mysweetbb:

我今日終於寄左啦, 你寄左未呀!? 到時你要坐, 我唔駛坐.....你就慘啦, 無人陪好悶架!
--------------------------------------------------------------------------------

MySweetBB:

係丫, 你快 d 填, 快 d 寄啦!

Joycelyn & 施晴媽咪 ,

我上個星期五都寄左啦 ! 不過唔得閒上黎匯報比您地聽, 因我上個星期五開始鬼甘多野做呀, 平時就 meet手指, 我同d同事講話我查實開 "x"材舖架 , 三年唔發市, 發市當三年呀 !

大宅

MySweetBB 寫道:

我上個星期五都寄左啦 ! 不過唔得閒上黎匯報比您地聽, 因我上個星期五開始鬼甘多野做呀, 平時就 meet手指, 我同d同事講話我查實開 "x"材舖架 , 三年唔發市, 發市當三年呀 !

MySweetBB:

嘩! 你平時甘得閒, 在 'meet' 手指!

我都唔知打電話定寫封信去稅局好!

Joycelyn

大宅

我都唔知打電話定寫封信去稅局好

Joycelyn,

打電話去呀 ! 我舊年都係收唔到報稅表, 打電話去, 約一個星期後, 就收到啦 !

您就好啦, 唔駛做, 可以做全職媽媽 , 我要挨"雷"仔呀 ! :-( :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

MYSWEETBB:

哈哈(有時間既咪...meet埋腳指囉, 臭臭) ...想問下...你係咪做會計架!?

p.s. 我同你都唔駛坐監...但係joycelyn就....

MySweetBB 寫道:

【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

大宅

哈哈(有時間既咪...meet埋腳指囉, 臭臭) ...想問下...你係咪做會計架!?

p.s. 我同你都唔駛坐監...但係joycelyn就....

施晴媽咪,

我做私人助理/行政秒書呀, 粗d講係 "阿四"或者"門口狗" (不過我唔係, 因為我唔惡架, 我仲成日比人蝦 :-( :-( ). 好彩我老闆係女人, 我唔駛坐大"比", 呵呵.

您做咩架 ? 聽聞您o係中環返工喎.

男爵府

好媽媽勳章

mysweetbb:

(嘩, 咁都比你打聽到tim )我呀!?文員仔一名囉!!!...之前坐個位呢又係做到隻狗咁架, 大住個肚又要做手術, 工作壓力又大(一個人服侍幾個老闆, 個個都話趕, 個個都話急, 急!? 去廁所囉!)...個時攪到我未生就有抑鬱呀, 跟住生完好彩個老公肯幫手咋!...跟住可能d人怕左我, 調左我去另一team度做, 哩個位暫時touch wood都幾咩咩(又係meet手指)...
你阿女張相好似成熟(大個)左咁多咁既!?

大宅

(嘩, 咁都比你打聽到tim

施晴媽咪,

我有時八掛, 會走去"聊聊天"度睇吓您地既對話, 所以偷睇到.

甘依家您咪幾好羅, 可以 meet手指, 老實講呀, 生左bb之後我都無物鬥心, 無物理想 (以前好有抱負架, 對自己要求又高, 做錯小小野都好介懷架), 但家陣最緊要係.....準時收工, 係咪先 ? 做錯野比老細話, 都是但啦, 轉頭都唔記得lu. 依家公司做緊 Annual Appraisal, 話加我人工, 我都唔知幾唔好意思, 我驚加我小小, 我要做多d, 見阿囡既時間又小左啦, 所以我情願唔好加比我. 不過我老公話我多鬼餘, 有得加緊係要啦, 駛客氣.

男爵府

好媽媽勳章

mysweetbb:

我明你諗乜呢...真係怕加個少少人工, 卻要你做多多(office hour內就ok, 要ot, 咪反啦!)
係呀, 準時放到工好緊要!!而家有女大晒!乜都個女行先, 一夠鐘放工, 我真係話之你!!! :lol:

大宅

施晴媽咪,

全中

首頁

尾頁

跳至