自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

扑乜鬼玻璃呀, 一嘢撬開車尾平安門啦

琥珀宮

呢班係咪身為菲律賓督察既下屬黎架?咁去攻,唔係救人質,係通知俾個賊知殺人。

全世界最廢柴既警察一定係菲律賓。

子爵府

貓狗褓姆

流血都流死啦!! 仲唔快d入去

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 carrie_1102 於 10-8-23 19:49 發表
係啦~~~快d啦~~~我真係好想講粗口呀!!!!!想點呀??衝上去啦~~~~

頭先已經有個男人聲講左 "xxxx " , 唔知你聽唔聽到...

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

都唔知佢地搞乜春....

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 TobiMom 於 10-8-23 19:59 發表

頭先已經有個男人聲講左 "xxxx " , 唔知你聽唔聽到...

聽到!!!仲以為聽錯tim..我頭先聽到有人講粗口

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 kc_01k 於 10-8-23 19:58 發表
我想掟爛個電視呀, 好忟呀..............

me too

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不知所謂菲律賓警察,無Q用 !佢地拍完窗就聽到好多聲!

瑪瑙宮

妖..條友係唔係低能架..
搞打車門..搞到個工具都飛埋入去

禁止訪問

伯爵府

係囉, 班菲律賓警察想點呀!!!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原帖由 chunchunbb 於 10-8-23 19:52 發表
乜野特種部隊黎架!!!!!!!!!!!!!!一味打爛玻璃,都痴根既!!!晨早好拗幾個催淚彈入去啦,連太平門都唔識開!!!!!
如果係美國佬,晨七咁早已經救晒人啦,洗等咁多粒鐘!!!! ...

都唔好話美國佬,如果係香港,一早比人挾持既時候,就即出SDU,SDU一個遠距離開槍(個槍手成日走出黎,響hk,一早比sdu ko左啦,仲可以成日出到黎), 跟手一班人衝入去救人啦,仲會等到而家咩,冇晒反應喇,仲驚乜春,喇喇聲上去睇下有0 未死可以救得番啦,頂

別墅

好媽媽勳章 畀面勳章

本身未死,甘耐都死啦

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

睇怕打爛晒 d 窗都無一個特警敢入去 !!!!!!!!

真係未見過咁廢的警察 !!!!!

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

真係好q滾 擺兩架私家車把忍咩 明知車門口入面有人€受傷,係咁強攻由正門點入呀 一係就用條鐡錬搵架車拖甩隻門攻入去啦...工具又冇,痴根架

珍珠宮

環保接龍勳章

o係香港派警察過去救仲好過等d無鬼用特警救!!!! o係香港過去都係2個幾鐘,依家脅持左咁耐乜人都救唔到!!!!!!!!
人生本是苦

琥珀宮

菲律賓冇手套架?菲律賓冇Wire架?淨係識扑爛玻璃,唔識得戴手套去推玻璃,冇人識用wire去拉門。

唔好話美國,香港警察都好過呢班騎呢警。真係好火滾。

原帖由 chunchunbb 於 10-8-23 19:52 發表
乜野特種部隊黎架!!!!!!!!!!!!!!一味打爛玻璃,都痴根既!!!晨早好拗幾個催淚彈入去啦,連太平門都唔識開!!!!!
如果係美國佬,晨七咁早已經救晒人啦,洗等咁多粒鐘!!!! ...

瑪瑙宮

我睇到佢地..真係好嬲..完全唔知佢地搞乜

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

睇到我好炆呀.....搞咁耐........衝上去啦
d人質死哂喇.......
特警----->特別無用警察

首頁

尾頁

跳至