論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

非常心痛! 菲律賓政府好有問題!!唔請菲庸係正確選擇!!

大宅

特首都話搵左菲律賓政府一日都聯絡唔到對方....一貫的作風(逃避)=_=

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

比我完全feel到佢根本無理我地香港人既死活.

珍珠宮

原帖由 YANFAMILY 於 10-8-23 23:42 發表
比我完全feel到佢根本無理我地香港人既死活.

我估佢唔係特登唔理......... 係蠢!
d 警察响度開槍同敲玻璃, 個槍手唔殺d人質唔知可以做乜!

教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

洋房

我好憎恨佢地,成班什麼特乜隊,無鍊用,整禁耐都入唔到去!

禁止訪問

大宅

菲律賓政府真係好有問題!咪應承住比佢復職先囉,放左班人質先啦!
原帖由 littlewood 於 10-8-23 23:53 發表
我好憎恨佢地,成班什麼特乜隊,無鍊用,整禁耐都入唔到去!

大宅

好媽媽勳章

菲律賓D警察食尿架, 不知所謂, 個個肚滿腸肥, 雞手鴨腳, 一早唔救, 迫到個槍手發巔先叫做去救, 見到個女人講佢老公嗰度真係想哭.

伯爵府

原帖由 傻BB 於 10-8-24 00:10 發表
警察有好多次機會可以遠距離射殺個槍手
但係佢地無好好把握機會
班扑街廢柴淨係喺度行行企企
等人質慢慢被槍手殺光
不理港人死活 ...

如果喺香港
聽到第一下槍聲的時候
已經唔會再等
飛虎隊一定會從四方八面一湧而 ...

Totally agreed!!!!!!!!!!! 警察有好多次機會可以遠距離射殺個槍手, just like when he opened the door to let the old man came down, his gun was just hanging on his body, not pointing any ppl, that's a great time to shoot him la....

U know why at that time was heavily Rain, because the God is Crying

大宅

所以呢咁既國家,又點會有好人出吖!不知所謂!
原帖由 tssy 於 10-8-24 00:36 發表

Totally agreed!!!!!!!!!!! 警察有好多次機會可以遠距離射殺個槍手, just like when he opened the door to let the old man came down, his gun was just hanging on his body, not pointing any ppl, that's a ...

伯爵府

醒目開學勳章

不知所謂! the whole country is useless, the men of the country are useless, they need their wives to come to HK to earn money!!! And the maids in HK are useless too.... lazy and trying to steel our money all the time!!!!

男爵府

睇到該新聞真的很痛心............
以後不會去該國旅行了...............

複式洋房

同意, 好多次可以制服個槍手, 但D警察咩都唔做, 唔知係度做咩.........真係好嬲......不知所謂

原帖由 tssy 於 10-8-24 00:36 發表

Totally agreed!!!!!!!!!!! 警察有好多次機會可以遠距離射殺個槍手, just like when he opened the door to let the old man came down, his gun was just hanging on his body, not pointing any ppl, that's a ...

複式洋房

原帖由 Gogojuly 於 10-8-24 01:14 發表
睇到該新聞真的很痛心............
以後不會去該國旅行了...............

我們也很痛心 ,也是剛剛提及不想再去該國旅遊了

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一路睇住電視, 一路

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

當地警察的反應, 亦令我們非常憤怒!!!

原帖由 siusin54 於 10-8-24 01:30 發表
同意, 好多次可以制服個槍手, 但D警察咩都唔做, 唔知係度做咩.........真係好嬲......不知所謂

複式洋房

d警察簡直係廢!!!白痴!!!!!!

大宅

緊係唔好去啦..佢地仲抵賴話記者一直現場報導, 令個槍手瞭如指掌。
原帖由 rachellam 於 10-8-24 02:15 發表

我們也很痛心 ,也是剛剛提及不想再去該國旅遊了

洋房

見到班警察,我深深明白why d bun bun 咁做野,做事方式一樣lazy同”費”.

抵佢國家窮死千萬年

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都好有同感, 見到佢地所謂特警都咁癈, 實在唔可以比太多期望家中姐姐. ok都算啦.

原帖由 MamaAlice 於 10-8-24 09:37 發表
見到班警察,我深深明白why d bun bun 咁做野,做事方式一樣lazy同”費”.

抵佢國家窮死千萬年

首頁

尾頁

跳至