自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 ysnmama 於 10-8-24 09:56 發表
在新聞片上見菲總統, 語帶輕鬆. 面容毫不傷感. 像在閒話家常. 他說認同菲警處理手法不妥. 我想帶出他可以不認嗎? 全世界也能看見. 還可以不認嗎? 只會推卸責任. ...

我仲見到佢咀角似帶有微笑

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 sitabb 於 10-8-24 10:05 發表
講得無錯....
另外如果出事嘅唔係香港人,係佢自己國家嘅人,唔知佢地又會點做,又或者係北韓,美國,俄羅斯....有武器國家,唔知佢地又會唔會咁輕視呢件事..... ...

我覺得佢都未必會好緊張

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

agree
真係癈人講癈話, 癈人養成班癈柴
睇見佢就想打死佢.......仲係度嬉皮笑臉

原帖由 miemiemie 於 10-8-24 10:35 發表
佢連特首既電話都唔聽,
我哋對佢都好不滿,
真係廢人講廢話

男爵府

馬後砲!!
仲有人會去佢個國家旅行咩.
叫佢食谷種啦. 新聞我都見到佢個白痴政府一邊講一邊咀角係笑緊.

水晶宮

原帖由 JOJA 於 10-8-24 09:46 發表
不滿.....

佢當今次係咩呀
練習完....事係回顧呀......

連特首的聯絡都不回覆
係我地對佢無能的管治不滿呀!!!!!!!!!!!!!!

或者佢覺得自己係總統,香港特首算老幾,只係區區一個地方官(純粹個人感覺﹠猜測)~~

水晶宮

bk開放俾我地 狂爆呢個人啦……
係新聞見到佢 真係想

伯爵府

唔該佢縮返入龜殼, 懶傳媒影響警方佈署??? 真係唔知佈署過咩. 唔係有直播, 怕連幾位生還者都無咗

男爵府

原帖由 tsuitung 於 10-8-24 09:19 發表
真係想頂佢個肺

菲總統不滿救人質行動
(明報)2010年8月24日 星期二 08:30

菲律賓
總統阿奎諾三世表示,他已下令多個政府部門,調查康泰團被挾時事件,並對事件的處理 ...

咩事呀...而家賽後檢討呀? 佢咁講, 當呢件事係訓練呀???
Bull Shit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

子爵府

好媽媽勳章

TkLM啦
呢個白街喊雞旦快q落台,賤狗到無與論比!投胎第世啦,做乜q三世,我係佢老豆會好羞恥!
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

珍珠宮

我覺佢地完全唔尊重中國人, 根本並不把人質的安全放首位。所以今早已打電話比個基金經理施壓, 問佢我個亞太基金有冇持有菲律賓的投資, 如果有, 一係佢考慮短期內放晒有关菲律賓的投資, 一係我取回基金投資。:;pppp:

禁止訪問

侯爵府

懶落傳媒道,太不負責任
見到佢哋班人好似玩"捉衣因"咁,無啦啦掉枝螢光棒入去,啲人質都未有事,佢哋先開槍射車軚,又低能到用條繩扛開車門,又响車尾爬入去,擺明要激嬲個槍手,等佢開槍先殺人質,佢哋咪有藉口衝入去見人就殺囉 .

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係人都不滿啦.

複式洋房

見條菲總統叫什麼...杏+橙三世,仲响度笑淫淫,真係好想〝鐘〞佢,簡直係垃圾國家,無得救!

首頁

尾頁

跳至