自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

全世界人都唔好去菲律賓....最好打斷菲律賓總統左手右腳等佢一世慢慢受!!!
香港人一定唔準去菲律賓...再去就唔好要求人去救!!
(除左去工作)

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

一定唔會去.

伯爵府

好媽媽勳章

但我覺得又唔駛咁講
呢d crazy人, 度度國家都有
美國一樣好多校園鎗擊案
有時真係時也命也....

大宅

我地都知依啲CRAZY人係度度地方都有, 香港都有好多, 問題係噚晚睇住班"特蠢部隊"去救人真係火都o黎埋, 班菲律賓人根本就唔理啲人質安全, 只係想快快解決個槍手等佢唔駛爆大鑊, 依啲咁不知所謂嘅地方一啲都唔值得去

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Ivan媽 於 10-8-24 15:51 發表
我地都知依啲CRAZY人係度度地方都有, 香港都有好多, 問題係噚晚睇住班"特蠢部隊"去救人真係火都o黎埋, 班菲律賓人根本就唔理啲人質安全, 只係想快快解決個槍手等佢唔駛爆大鑊, 依啲咁不知所謂嘅地方一啲都唔值得去 ...

公爵府

醒目開學勳章

原帖由 Ivan媽 於 10-8-24 15:51 發表
我地都知依啲CRAZY人係度度地方都有, 香港都有好多, 問題係噚晚睇住班"特蠢部隊"去救人真係火都o黎埋, 班菲律賓人根本就唔理啲人質安全, 只係想快快解決個槍手等佢唔駛爆大鑊, 依啲咁不知所謂嘅地方一啲都唔值得去 ...
成班都係蠢, 不知所謂, 叫人點可以去holiday, 都無幫手

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔駛特登話扺唔扺制既... 俾我...我有陰影唔會去囉

首頁

尾頁

跳至