時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我諗而家大部份香港人都受呢件事影響情緒, 政府可以諗下搞個追思會等d香港人一齊出黎悼念同抒發下情緒. 或者一齊喊下唔好鬱係心度. 講真呢兩日睇左咁多報導, 我發夢都夢見呢件事. 除左果班生還者有嚴重災難後創傷, 好多在tv睇live既香港人都會有心理創傷.

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 TINGTINGLEUNG 於 10-8-25 13:54 發表
我諗而家大部份香港人都受呢件事影響情緒, 政府可以諗下搞個追思會等d香港人一齊出黎悼念同抒發下情緒. 或者一齊喊下唔好鬱係心度. 講真呢兩日睇左咁多報導, 我發夢都夢見呢件事. 除左果班生還者有嚴重災難後創傷, ...

支持

大宅

support

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

支持, 不過唔係俾政棍抽水

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都支持... 不過我都真係唔想呢個追思會變了質,俾政棍抽水

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我會參加
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

support

侯爵府

好媽媽勳章

係比個地方我地市民自發去得la, 唔係想見李卓人個斑官,
原帖由 加楠 於 10-8-25 15:07 發表
support

男爵府

育兒性格勳章

support

首頁