跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 kelvinkmchoi 於 10-9-7 16:25 發表
Hi, 我係爸爸, 吾好介意入左北區媽媽討論區, 我個女係上幼愛班:)

好野 ... 終於有同班同學了 ....
我果個囡... .. 我諗你實認得佢係邊個 ... 就係3日適應日都喊果個呀 !

別墅

聽媽媽講有個女同學日日都有喊喊, 放心啦,妳個囡好快就適應架.

大宅

原帖由 kelvinkmchoi 於 10-9-8 09:40 發表
聽媽媽講有個女同學日日都有喊喊, 放心啦,妳個囡好快就適應架.

係呀 ! 係學校應該開始習慣 ... 但搭校車都仲有喊... 我都要俾多少少時間佢 ...
你個囡囡習慣晒未 ? 囡囡叫咩野名 ? 下星期一都係你太太/媽媽去家長會嗎 ?

男爵府

my son is studying 上幼信
原帖由 virgokaren 於 10-9-7 22:59 發表
2010 神召會 K1 classmates

a.m.
lamFungFung - (girl)**上幼信**
smetana - (boy)
jc10910906 - (girl) - **上幼望**
mangosalad - (girl) ** 上幼愛 **
melcly - (boy) ** 上幼信 **
YUKIYAN - (girl) ...

伯爵府

牛年勳章

2010 神召會 K1 classmates

a.m.
lamFungFung - (girl) ** 上幼信 **
smetana - (boy) ** 上幼信 **
melcly - (boy) ** 上幼信 **
carrie_walter - (girl) ** 上幼信 **
Sum Ching - (girl) ** 上幼信 **

jc10910906 - (girl) - **上幼望**
YUKIYAN - (girl) ** 上幼望 **
evawa - (boy) ** 上幼望 **

mangosalad - (girl) ** 上幼愛 **
kelvinkmchoi - (girl) ** 上幼愛 **

p.m.
virgokaren - (girl) ** 下幼信 **

clumsy - (girl) ** 下幼望 **
manfishmama - (boy) ** 下幼望 **
gigi1227 - (boy) ** 下幼望 **
mandylok911 - (boy) ** 下幼望 **

nicoleck8 - (boy)  ** 下幼愛 **

Carol_mama - (girl)

別墅

原帖由 mangosalad 於 10-9-8 10:17 發表

係呀 ! 係學校應該開始習慣 ... 但搭校車都仲有喊... 我都要俾多少少時間佢 ...
你個囡囡習慣晒未 ? 囡囡叫咩野名 ? 下星期一都係你太太/媽媽去家長會嗎 ? ...

我個囡囡叫晴晴呀,己經習慣,可能係上年讀左bb班. 下星期一我地都吾得閒呀!

首頁

尾頁

跳至