時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

在新聞看見. 這特蠢部隊總部是設在警局的一條後巷裡. 簡陋不堪. 攝影隊到時. 有警員仍睡在椅上. 立刻起來. "武器"只用Yale鎖鎖起.

天呀! 派他們去救港人何幹?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

早知佢地咁水, 我地派sdu 過去都冇咁嬲

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

S.W.A.T stands for

Sorry We Ain't Trained

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 emmypun 於 10-8-26 18:46 發表
S.W.A.T stands for

Sorry We Ain't Trained

定係
Sorry We Are Trash

最貼切就係
Shooting Without A Target

別墅

原帖由 ysnmama 於 10-8-26 17:54 發表
在新聞看見. 這特蠢部隊總部是設在警局的一條後巷裡. 簡陋不堪. 攝影隊到時. 有警員仍睡在椅上. 立刻起來. "武器"只用Yale鎖鎖起.

天呀! 派他們去救港人何幹? ...

塞爾維亞超強特種部隊

塞爾維亞特種部隊 3秒攻入火車

韓國特種部隊反恐演習

內地至強雪豹突擊隊

2003 年德國柏林市如何應付巴士槍手

菲律賓的特訓 睇完心寒

大宅

其實我覺得真係鬧係應該鬧菲律賓政府,因為作為警員,或者區區一個國民,根本冇權選擇,可悲既係佢地有個咁既政府,咁既領袖!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

攞命,MY GOD ,佢地個總部..........仲慘過拍片既片場,唔怪之有咁既結局 仲有佢地啲槍械平時就用一個普通既鎖頭鎖門

別墅

原帖由 豬仔mami 於 10-8-26 19:29 發表
攞命,MY GOD ,佢地個總部..........仲慘過拍片既片場,唔怪之有咁既結局 仲有佢地啲槍械平時就用一個普通既鎖頭鎖門

同其他國家比.....真係好唔掂....

水晶宮

原帖由 gordon12 於 10-8-26 19:05 發表

塞爾維亞超強特種部隊
B3QtnVsQynY&feature=player_embedded

韓國特種部隊反恐演習
avkn23cITUY&feature=play ...

呢班賓賓...真係...........睇完其他國家既超強...真係無話可說LU.................

禁止訪問

別墅

原帖由 heichunmum 於 10-8-27 00:14 發表
唔好話塞爾維亞呢d成日有恐怖份子的地方,就算太平如香港,我地都有SDU,拍得住國際反恐部隊,睇完新聞介紹,我只想講粗口

係....睇完其他國家特種部隊....緊加覺得菲律賓唔安全

珍珠宮

好媽媽勳章

yes可悲既係佢地有個咁既政府,咁既領袖!

腐敗國家:;pppp:

大宅

好媽媽勳章 環保接龍勳章

請問係邊到睇倒?

別墅

原帖由 GIGITWEETY 於 10-8-27 00:20 發表
請問係邊到睇倒?

HERE
塞爾維亞超強特種部隊

韓國特種部隊反恐演習

內地至強雪豹突擊隊

2003 年德國柏林市如何應付巴士槍手

菲律賓的特訓 睇完心寒

大宅

原帖由 gordon12 於 10-8-27 00:26 發表

HERE
塞爾維亞超強特種部隊
B3QtnVsQynY&feature=player_embedded
唔好意思,我是想睇菲賓特種部隊的總部,

韓國特種部隊反恐演習
avkn23cITUY&feature=p ...

大宅

原帖由 gordon12 於 10-8-27 00:26 發表

HERE
塞爾維亞超強特種部隊

韓國特種部隊反恐演習
avkn23cITUY&feature=p ...

唔好意思,我是想睇菲律賓特種部隊的總部.

男爵府

育兒性格勳章

塞爾維亞 既特警真係超強~~
呢幾日睇咁多個國家的 "攻堅巴士" 片段
@@ Serbian 呢隊 真係最有睇頭....! 聽說仲要係10年前的裝備了...

......賓賓特警....唉
點解個政府可以腐敗都如斯地步?!?!? 我剛才看TBB 的介紹都嚇左大跳.... 佢地話事件後, 佢地都士氣低落......又真係難怪。說真, 政府連 錢都可能無出比佢地, 佢地作為SWAT 就像 "棄兵" 般 在警署後巷呀!!! 點會有心同你賣命......

無計....香港人唯有今生不再踏足菲國~~
及其他 落後/貪污地方....

男爵府

育兒性格勳章

原帖由 GIGITWEETY 於 10-8-27 00:33 發表

唔好意思,我是想睇菲律賓特種部隊的總部.

@@ 在tvb 剛才的晚間新聞~~

你試下上 tvb.com.hk 互動新聞網, 睇下搵唔搵到丫..(8月26日 晚間news, 大約中段~)

首頁

尾頁

跳至