夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

呢件事,唔係一件咁普通咖事,咁都中左件29事件出嚟!

個大婆好慘,所有親戚朋友一定知道,重要連仔都有埋,佢咖傷不比佢地小。

複式洋房

唔係幾知作講乜, 請講多少少

原帖由 jerma 於 10-8-30 16:40 發表
呢件事,唔係一件咁普通咖事,咁都中左件29事件出嚟!

個大婆好慘,所有親戚朋友一定知道,重要連仔都有埋,佢咖傷不比佢地小。

水晶宮

yes, agree

禁止訪問

複式洋房

個女人話擔心個BB無奶粉食...嘜原來個bb係男人同29生?

複式洋房

個女人話擔心個BB無奶粉食...嘜原來個bb係男人同29生?

珍珠宮

最"click"手係29有埋個2歲B.
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

大宅

本報訊】情侶陳國柱及易小玲在康泰旅行團血案中受嚴重槍傷,雖然兩人返港後同在威爾斯親王醫院
留醫,但事發至今一周未能見面。不適合走動的陳國柱一直掛念未能說話的易小玲,每當醫護人員巡房時,他總會問及小玲的病況,並囑咐醫護人員多加照顧小玲。當他得知小玲一切安好,心情稍為放鬆及開朗。

囑醫護多些照顧女友
陳國柱及易小玲育有一名兩歲大兒子。據悉,上周陳國柱進行首次接駁雙手神經線及血管手術後,病情進展良好。由於溫度太低會令血管收縮,故院方叮囑他不要離開病房,恐怕在醫院
其他地方因溫度低而影響病情;並將病房溫度調高。
縱使未能見面亦無阻兩人的感情,病床上的陳國柱一直牽掛在另一層外科病房留醫的易小玲。每次醫護人員巡房時,他都會問及小玲下顎中槍的傷勢,只怕她康復得不好;並囑咐醫護人員多些照顧小玲,盡顯關懷之情。當他知道易小玲手術後情況穩定,可由深切治療部轉到普通外科病房,他亦放下心頭大石。由於進行接駁手術的病人若情緒波動,會令血管收縮,影響傷口,故小玲的傷勢間接影響陳國柱的康復進度。
據悉,陳入院初期一直眉頭深鎖,近兩天情緒較平復,人也較開朗及放鬆;相信因自己及小玲傷勢有進展。陳國柱上周進行首次手術後,傷口沒有發炎。今日醫院
會為他進行第二次手術,修補右手傷口;因其手腕表皮有損缺,故要從大腿取出皮膚移植到手部。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 melindalsl 於 10-8-30 17:04 發表
唔係幾知作講乜, 請講多少少

佢地唔係夫婦,大婆收到老公在菲律賓出事,先知道個老公同情人去左菲律賓玩。

大宅

原帖由 jerma 於 10-8-30 18:25 發表

佢地唔係夫婦,大婆收到老公在菲律賓出事,先知道個老公同情人去左菲律賓玩。
勁慘.....本身個男人話果個係女性朋友,不過易小姐叫陳先生做老公....D人先知佢地既關係......
新聞有話陳先生個"前妻"去醫院餵飯比陳先生食......我心諗唔係卦......前妻喎(仲要你已經有女友),會唔會呀.....
原來係老婆...唔係前妻

大宅

知道這件事之後,我係到諗

唔知係好彩定唔好彩,佢地兩個今次只係受傷,如果不幸死了 ,就會跟其他人一樣可以葬景仰園

唔係呀 個男人同個2奶可以葬景仰園,重要香港人幫佢養仔,佢兩個憑乜嘢呀?
原因,係佢地去菲律賓偷情時遇難 乜景仰園不是安葬一些見義勇為,對香港有項貢獻的市民的嗎?

有冇人可以話我聽呢個係乜嘢世界

男爵府

好媽媽勳章

希望真係前妻啦!

但係我諗機會不大啦!係前妻都唔會過去睇佢地啦!

如果離左婚,關係重咁好,都會出嚟同佢地講好話啦!

男爵府

好媽媽勳章

個女人好似係大陸人,點解啲男人真係咁自私?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 jerma 於 10-8-30 18:25 發表

咁個易小玲系咪唔知個男人原來有老婆咖??

大宅

原帖由 jerma 於 10-8-30 18:49 發表
希望真係前妻啦!

但係我諗機會不大啦!係前妻都唔會過去睇佢地啦!

如果離左婚,關係重咁好,都會出嚟同佢地講好話啦!
另一份報紙已經話個太太係因為呢件事先發現先生有外遇.....個先生同佢講去菲律賓工作~但原來係同29去旅行

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 等運到 於 10-8-30 19:03 發表

咁個易小玲系咪唔知個男人原來有老婆咖??

冇提過佢知唔知,但係我諗佢係知,如果唔係點解仔都生埋唔結婚呢?

大宅

好媽媽勳章

原帖由 jerma 於 10-8-30 19:50 發表

冇提過佢知唔知,但係我諗佢係知,如果唔係點解仔都生埋唔結婚呢?

因為之前睇報導話, 女方叫男方做老公, 但男方就話系同女性朋友去遊行(好似唔敢認咁..), 男人要講大話氹女人容乜易 ,女人又蠢乜都信d男人,不過無論點, 個男人都系賤lo!

別墅

oh... too bad

大宅

原帖由 等運到 於 10-8-30 19:56 發表

因為之前睇報導話, 女方叫男方做老公, 但男方就話系同女性朋友去遊行(好似唔敢認咁..), 男人要講大話氹女人容乜易 ,女人又蠢乜都信d男人,不過無論點, 個男人都系賤lo! ...
YES......賤男人

複式洋房

wah, 咁到得, 我都奇怪點解ex仲會去餵飯, 這個結局真係不幸中之不幸

首頁

尾頁

跳至