故障報告

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

請問開學勳章要點先找到.看了啲講解.
入了去敎育王國首頁.但我只看到灰白色欄,見不到勳章圖示.
我在敎育王國首頁按登入,會去了討論區,右頁上有HELLO XXXX,但一轉去親子王國首頁就變了遊客.

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 bkadmin 於 10-9-7 10:42 發表

閣下電腦是否有安裝 flash player?
不知道,啲安裝請人安的,要點先知道.

珍珠宮

原帖由 bkadmin 於 10-9-7 10:42 發表

閣下電腦是否有安裝 flash player?
常試下載安裝Adobe Flash Player 10.1
出現,為了保護你的電腦Firefox 拒絕網站「get.adobe.com」安裝軟體.
我是W7,64bit.Firefox3.6.8.Dell機的請問要點做.

珍珠宮

原帖由 bkadmin 於 10-9-9 17:44 發表

試一下 unchecked 紅框內那 3 個的方格
已 unchecked了安不到.請問不安裝Adobe Flash Player 10.1,還有其他方法嗎?
問了同我裝個人,佢話這網的程式有好多安全性漏洞,我唔屬這方面,所以同我封鎖了,叫我最好不要解封.

首頁

尾頁

跳至