美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我條眉無什麼大問題,就是散些和毛少些,但我本人懶每天畫來返工,根本上一年都無化幾次妝,但以後返另一份就要化啦…不過嘛,我想找一些可靠和有經驗的植眉或柔眉。總之就是整好條眉,不要太深就是淺灰都ok了。不過我最怕太假。就是想問下有無人在屋 眉型堂 金玉紅,這幾間試過? 我想找大間美容店或全店專做眉的。我看了所有網站和廣告,就是以上幾間好像較比名些。 幫幫忙。thanks a lot

別墅

anyone know?

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

我之前在奵屋柔眉(好似叫柔眉,唔記得,因為已經1年前的事),由負責人親自做,少少痛,忍受到,而且整完ok呀!陪我一齊去的我媽都話好呀!

男爵府

好媽媽勳章

請問幾錢?同埋KEEP到幾耐?一年後有沒有淡左色?
原帖由 Freesia_cat 於 10-9-6 22:16 發表
我之前在奵屋柔眉(好似叫柔眉,唔記得,因為已經1年前的事),由負責人親自做,少少痛,忍受到,而且整完ok呀!陪我一齊去的我媽都話好呀!

男爵府

我都響奵屋做, 好似$3000, 包半年內補色一次.. 全部綉眉都係由老板娘丁小姐做....
個型佢做得好靚.. 補色後keep 到一年到..
可能因為我做啡色, 之後變到紅紅地.

別墅

我打去問話x個range 是3000-3500到,視乎你自己條眉。我想梁灰灰地,應該無咁顯眼。

我知道是老闆親手做的,是仿真植眉。

眉x堂就是日式羽織柔眉。

金x紅就平多點2400就ok,也是老闆自己做。

真的很難決定,怕壞了就要忍很長時間。

原帖由 orange_yyk 於 10-9-7 10:15 AM 發表
我都響奵屋做, 好似$3000, 包半年內補色一次.. 全部綉眉都係由老板娘丁小姐做....
個型佢做得好靚.. 補色後keep 到一年到..
可能因為我做啡色, 之後變到紅紅地. ...

別墅

有個飄眉話是最新技術,但我怕d美容師傅經驗不夠…太新了,而且網上的全是明顯廣告來的。

個網站的相飄完影出來都不太好…所以雖然是最新,我仍然考慮植或柔眉先…

原帖由 northernstar 於 10-9-9 02:23 AM 發表
我打去問話x個range 是3000-3500到,視乎你自己條眉。我想梁灰灰地,應該無咁顯眼。

我知道是老闆親手做的,是仿真植眉。

眉x堂就是日式羽織柔眉。

金x紅就平多點2400就ok,也是老闆自己做。

真的很難決定,怕壞了就要 ...

男爵府

奵屋我上次就3000, 不過係兩年之前.. 而家唔肯定係咪加咗價

大宅

整之前,會搽麻醉藥嗎?我都怕痛。

別墅

會啊,間間都會啊。

我反而怕結焦時,自己不小心弄掉它或結得好醜…

原帖由 Sayuri_Li 於 10-9-10 11:53 PM 發表
整之前,會搽麻醉藥嗎?我都怕痛。

洋房

我系做植眉,2800蚊.植眉比較真.

首頁

尾頁

跳至