親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

星期五去深圳按摩, 食野同行街, 大家有無好介紹?

民房

你有咩要求先? 我最迎去玉清池, 環境唔靚架, 有d舊, 不過師父d手勢幾好

複式洋房

你喜歡吃咩?我最愛吃海鮮,我就去皇崗地鐵站出口附近,唔錯,仲要係人仔同港幣都係1:1'

我今個星期都想返去,因為仔頸膊好痛><

原帖由 JoJoleung911 於 10-9-7 17:40 發表

複式洋房

深圳按摩:http://hk.myblog.yahoo.com/rainysky888/article?mid=755

深圳(羅湖區)嘅「正骨」好介紹:
【皇室假期美食.水療會】地址:羅湖區春風路【金色都匯】B1至4樓
【瑪雅城俱樂部酒店】地址:羅湖區沿河南路1177號   
【美亞國際健康水會】地址:羅湖區鳳凰路193號【海瓏華苑】第1、3、4層     
【鴻泰陽水療休閒會所】地址:羅湖區東門中路2269號 
【太平洋休閒會所】地址:羅湖區嘉賓路【太平洋商貿大廈】B1至4樓 
【三島休閒會所】地址:羅湖區建設路1076號【三島中心】5至7樓 
【綠色家園會所】地址:羅湖區友誼路29號【雲峰花園】4樓  
【廣西大廈】1至7樓
【華通大廈】B4樓

原帖由 JoJoleung911 於 10-9-7 17:40 發表

禁止訪問

複式洋房

個邊一出福民已經有好多野吃同按摩,因為我次次都係吃海鮮.酒店其實附近有好多都好平,你唔要求太高的話,小肥羊都唔錯,唔知你想吃咩?

原帖由 bobo2001 於 10-9-21 09:12 發表
可以詳細D介紹嗎? 是落馬州新口岸地鐵站那邊嗎?
最近深圳仲有咩食買玩好介紹呢? 十月二同三號想返深圳
行下食下, 大家有無平靚正酒店介紹呢? 唔該晒.

...

禁止訪問

別墅

你可以住羅湖快捷假日,乾淨企理,收費合宜。

水晶宮

畀面勳章

原帖由 chicici 於 10-9-21 11:46 發表
個邊一出福民已經有好多野吃同按摩,因為我次次都係吃海鮮.酒店其實附近有好多都好平,你唔要求太高的話,小肥羊都唔錯,唔知你想吃咩?

請問海鮮係边度食?貴唔貴?我次次都係小肥羊有d悶la。

瑪瑙宮

大廚勳章

你要咩級數?

因每人要求都唔同...我只求乾淨和師傅手勢ok... 無咩要求個場既硬件...

我多數去交通樓8樓的廣益子 ...我無特定選師傅 , 但撞親都ok wor... 特別係按腳(我選男師傅的)
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

複式洋房

我都係去呢間,不過上次個個女按到我痛死><

原帖由 seaheart88 於 10-10-2 20:46 發表
你要咩級數?

因每人要求都唔同...我只求乾淨和師傅手勢ok... 無咩要求個場既硬件...

我多數去交通樓8樓的廣益子 ...我無特定選師傅 , 但撞親都ok wor... 特別係按腳(我選男師傅的) ...

複式洋房

近地鐵站出口,唔貴啊,仲要你人仔同港幣一對一,抵啊

原帖由 tanping 於 10-10-2 14:46 發表

請問海鮮係边度食?貴唔貴?我次次都係小肥羊有d悶la。

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 chicici 於 10-10-4 14:14 發表
我都係去呢間,不過上次個個女按到我痛死><

原來大家都去呢間 , 其實都價錢合理....
多數係臨回hk 就按幾個鐘....
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

複式洋房

不過我上次按開個4個一齊放假,就由佢是但俾,就整到我痛2日><

原帖由 seaheart88 於 10-10-4 23:56 發表

原來大家都去呢間 , 其實都價錢合理....
多數係臨回hk 就按幾個鐘....

水晶宮

畀面勳章

原帖由 chicici 於 10-10-4 14:14 發表
近地鐵站出口,唔貴啊,仲要你人仔同港幣一對一,抵啊

我都係係果頭,咁你講果間叫咩名?等我都去試下.

複式洋房

個間叫莊家莊,我又好想吃大閘蟹啦

原帖由 tanping 於 10-10-6 14:10 發表

我都係係果頭,咁你講果間叫咩名?等我都去試下.

禁止訪問

瑪瑙宮

大廚勳章

原帖由 chicici 於 10-10-5 09:40 發表
不過我上次按開個4個一齊放假,就由佢是但俾,就整到我痛2日><

無架 , 我其實有 mark 低d 號碼 , 但多數都無特別call 番 . 因為好難預得準時間..... 整體來說就無咩意外... 特別按腳個d呀叔 ...很ok ...真係求其揀件按...

按身就都試過按得麻麻 , 但因為已半夜 , 所以無轉了... 按完訓覺 heeee
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

複式洋房

你就好啦,你通常同邊個一齊返啊?之後會唔會去邊玩

原帖由 seaheart88 於 10-10-8 23:36 發表

無架 , 我其實有 mark 低d 號碼 , 但多數都無特別call 番 . 因為好難預得準時間..... 整體來說就無咩意外... 特別按腳個d呀叔 ...很ok ...真係求其揀件按...

按身就都試過按得麻麻 , 但因為已半夜 , 所以 ...

首頁

尾頁

跳至