二手市場

跳至

首頁
1

尾頁
   0

男爵府

積分: 6482

1#
發表於 10-9-7 23:13 |只看該作者
又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

咪走寶啦 !!
除左呢d, 仲有好多款架, 快d入去睇下啦

男爵府

積分: 6482

2#
發表於 10-9-11 23:00 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

男爵府

積分: 6482

3#
發表於 10-9-17 10:59 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

男爵府

積分: 6482

4#
發表於 10-9-20 22:03 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

男爵府

積分: 6482

5#
發表於 10-9-23 13:40 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

男爵府

積分: 6482

6#
發表於 10-9-28 22:52 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

男爵府

積分: 6482

7#
發表於 10-10-15 22:58 |只看該作者
轉季清貨大減價

又黎轉季, 係時候清一清貨啦 ~~
所有貨品照正價計 8折

(自訂生日日期衫及減價貨品除外)

仲已經包埋平郵費用

折實價滿$280, 送自選貨品一件

(價錢需於$50或以下, 以正價計算)

折實價滿$450, 送自選貨品二件

(價錢需於 $60或以下, 以正價計算)

多買多送, 快d click入下面0既 搶啦 ~~

首頁
1

尾頁

跳至