跳至

首頁

尾頁

大宅

BB就來11個月啦,但係佢好痴身啊,行開一步就喊,特別係去廁所,去耐少少就喊得好劲,好辛苦啊,唔知你地BB有無咁痴身呢?有無办法可以令佢唔喊?

男爵府

得你一個照護BB?我工人都咁同我,話講越大越痴身吖,我自己都試過,係工人放假日子,我一行開就喊,喊到見番你為止,有人教我,就係同佢玩散失出現,即你"尼埋"一兩秒,之後出番黎,玩多幾次,俾佢知道你係會返黎,我有同佢玩,但係差不多每次行開前都要同佢玩,否則,喊爆玻璃

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 HARO33 於 10-9-8 10:52 發表
BB就來11個月啦,但係佢好痴身啊,行開一步就喊,特別係去廁所,去耐少少就喊得好劲,好辛苦啊,唔知你地BB有無咁痴身呢?有無办法可以令佢唔喊?

我bb都有咁既情況,基本上佢係完全唔俾我行開既,佢自己四圍爬左去就ok,我就行開一步都大喊。

大宅

我個女都係咁, 唔畀我行開, 重加埋成日要抱, 半夜喊醒又一定要我抱, 連工人同daddy抱都唔肯, 我好攰好辛苦

複式洋房

我仔日頭就邊個都跟
但一扭眼瞓就要搵番我
之前有一排佢超扭計架
過左就好好多
就係出牙之前既吽牙曰子

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我個仔都係咁,自己湊既更痴.依家成日要我扶住佢周圍走,我條腰提早退化.唉!!

禁止訪問

大宅

我bb都係好痴身,成日要抱,真係好攰,好攰,條腰同腳跟都成日痛,唔抱佢,喊得可憐,又心痛.真係難為天下父母"身"同"心"ar

首頁

尾頁

跳至