自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

正一人渣
江蘇省徐州市一名就讀幼稚園的兩歲半女童,因與同班同學搶板凳發生爭執,對方任職幼稚園老師的媽媽將毆打她 10多分鐘,過程被閉路電視拍下(紅圈示)。受害女童家長不滿園方和公安在事發一周不作任何回應,將女兒被打短片上網,網民斥責打人老師過份。

多次用手戳女童頭
據被老師毆打的女童小瑩媽媽表示,本月 1日上午 11時,接到幼稚園老師致電,指女兒咬傷同班同學小夢,要求她到學校,帶被咬的小夢去打狂犬疫苗。但小瑩媽媽查看課室錄影帶,不但發現女兒沒有咬人,更意外發現小瑩遭小夢的媽媽、在幼稚園任教高班的陳老師在半小時內,毆打女兒 10多分鐘。其間,陳多次用手戳了小瑩的頭,又拿起小瑩的手向小瑩臉上打去。小瑩不斷哭泣,更因而害怕上學。有關短片被曝光後,幼稚園校長才稱,打人老師現已被停職。湖南紅網

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正人粉!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

我細個時都俾老師打而唔敢返學
個個傾計係打我一個
個時唔識同大人講
我一返幼稚園就喊
喊又要俾人打

複式洋房

醒目開學勳章

乜d咁既人都可以做老師既?

大宅

大家睇片啦, 睇到我都流眼淚

http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20100909&sec_id=15335&subsec_id=15336&art_id=14431112

別墅

唔係fa... 仲要係其他小朋友面前出手!!!
呢條粉腸配做人阿媽&老師咩!!!
攞去打滕啦~~~

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

睇死俾錢就不了了之…大陸就係咁黑暗
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

男爵府

醒目開學勳章

我今朝睇完呢個video都喊....個妹妹好可憐, 返學竟然遇到d咁嘅對待...將來實有童年陰影~ 希望個妹妹的家人可以幫她平復到呢個傷痕~

個老師真的好過份, 佢d身教實害到自己個小朋友

男爵府

睇見標題,都估到唔係香港發生

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

好過份, 郁D就打

公爵府

醒目開學勳章

D個老師都唔係人

王國長老

月餅勳章 王國長老

為人師表、為人父母點解可以咁狠毒

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實hk d幼園有冇裝閉路電視架呢~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

男爵府

佢實係咪做過人阿媽
咁打小朋友法,捉佢黎係街度打一身,
睇下佢會點!

其實點解無條法則係,以其人之道還其中之身!

打人打得咁爽!大6人都有燥狂症!

我得幾歲大都被我後母捉住個頭去撞牆!
我最憎人打人!!!

禁止訪問

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

點解其他老師唔阻止,有一個仲打埋一份

伯爵府

睇見到好心痛....真係好CRAZY呀!
好激氣呀! 就算個小朋友唔ARM都唔可能打佢嘛! 個老師.....佢係老師?唉....
一個人如果打一個無能力反抗或出聲既人,佢咁做....唔覺得自己好可恥咩!!!!!
如果HK幼稚園都可以加番個CAM,咁就好啦!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

好似係個老師要打瘋狗症針多 d

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至