跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

早幾日美讚臣打過比我~但係冇話有奶粉送既~係咪要自己打去問先有嫁?

禁止訪問

禁止訪問

洋房

但係能恩都冇初生嬰兒奶粉呀~

複式洋房

雅培D CS 真係幾差, 之前我打電話去問, 個CS 態度卑劣之外仲比個冷笑我, 我即刻扯火, complaint 去佢manager 個度點名投訴, 加埋插佢地internal CS 既training 有問題

原帖由 tsui88 於 10-9-9 15:25 發表
好開心,剛剛美讚臣送了3罐400G初生嬰兒奶粉+一條包被.

之前我是在讚育醫院門口填表格的.

前幾日打電話去BB會問有無送BB奶粉,只有美讚臣回複會安排送給我,剛剛真的收到了,好開心啊!

其他BB會(惠氏\雅培等)同樣打電 ...

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

電話都冇個WO......
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

別墅

我啱啱打電話去問美贊臣,但點解佢話無安排送嘅????

大宅

畀面勳章

原帖由 wingwing1206 於 10-9-9 17:40 發表
但係能恩都冇初生嬰兒奶粉呀~

能恩有o架,我都收到兩罐400g
美讚臣送了3罐400g+一條包被
美素佳兒話會送,但未收到。

其他雅培同惠氏,我打過去問,佢地話無送奶粉。

別墅

能恩... 有打比我呀, 兩個星期后送奶粉黎~~
之前上產前班都送一罐400G既奶粉
惠氏我反而係聽佢講座送左兩罐900G既~
惠氏打比我, 都係話送一包仔D孕婦奶粉咋~

其他冇收過喎~

大宅

我本人都覺得... D 奶粉商唔比我地試下... 唔通我隻隻買一罐返來比BB試下得唔得呀.. 又D仲得少包裝, 唔通一次就可以測試到BB適唔適合食LI 隻奶粉咩.... 我本人就唔會特別買來比BB 食呀... 除非個個都話X牌子對BB好好...
我想問能恩& 美素佳先兒係點拿地奶粉呀???

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

想問你地...收左幾款唔同奶粉
會點安排逐隻俾BB食呀?
D人又話唔好成日轉奶粉嘛

禁止訪問

大宅

畀面勳章

原帖由 elainecyy 於 10-9-11 00:02 發表
我本人都覺得... D 奶粉商唔比我地試下... 唔通我隻隻買一罐返來比BB試下得唔得呀.. 又D仲得少包裝, 唔通一次就可以測試到BB適唔適合食LI 隻奶粉咩.... 我本人就唔會特別買來比BB 食呀... 除非個個都話X牌子對BB好好 ...

能恩& 美素佳先兒都係BB會打o黎跟住就話送兩罐俾我試,我應該係醫院門口填入會form o架。

禁止訪問

大宅

畀面勳章

原帖由 tsui88 於 10-9-14 09:06 發表
請問點樣加入能恩的BB會?有無網址等?麻煩提供一下,謝謝

http://www.nestle.com.hk/tradch/club/nutrition/BecomeMem/index.asp

洋房

我都收到美贊臣, 我係在醫院填表的, 我無打過去問佢都送俾我, 跟會員卡d coupon都好有用, 上星期去荷花買嘢慳了百幾蚊

禁止訪問

別墅

why..我仲未收到既....係咪生左先有架.????

大宅

上兩個wk..美讚臣個姑娘打黎問候下我..佢都時不時都會咁做..我即頭問佢點解唔送d 奶粉sample比我..?..佢話因為想鼓勵d媽媽餵人奶..所以依家係唔會送奶粉架喎..何解你又有得送既?

原帖由 tsui88 於 10-9-9 15:25 發表
好開心,剛剛美讚臣送了3罐400G初生嬰兒奶粉+一條包被.

之前我是在讚育醫院門口填表格的.

前幾日打電話去BB會問有無送BB奶粉,只有美讚臣回複會安排送給我,剛剛真的收到了,好開心啊!

其他BB會(惠氏\雅培等)同樣打電 ...

首頁

尾頁

跳至