親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-9 22:26 發表
我想10月中去,但好似好難book房,連酒店個website都話full只有連環境影城套票package先有房,本來都無問題但又唔比extend,只可住2晚,點解咁麻煩!
因為我有個2.5歲嘅仔同半歲大嘅女一齊去,如果唔住個度嘅酒店有邊間酒店好? ...

我6月去完,自由行OK,MRT都方便,Taxi又唔貴,唔住santosia,可以住Harbour Front 附近酒店,有monorail到Santosia,好方便

大宅

我自由行, 都容易去, 我住festive hotel and hard rock hotel, 2間HOTEL都好靚, hard rock hotel貴過festive hotel, 我經我既travel agency幫我BOOK的.

禁止訪問

大宅

你已經BOOK左HARD ROCK嗎?
因為我上次係住Deluxe room, 所以唔知普通房大唔大. 我8月去完番黎.

我有friend 10中都去住festive hotel, 都仲有room呀.

禁止訪問

大宅

我認為festival hotel會比較適合一家大細, 我上次住DELUXE FAMILY, 個area好大. 至於AGENT INFO, pls check pm.

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-12 18:57 發表
我都係deluxe room ,如果放埋BB床迫唔迫?
我都係10月中去喎,你個朋友係邊間agent度book酒店?幾時book??你覺得邊間適合一家大細多d?
我個booking隨時可以cxl,所以搵到好嘅可以轉!

...

大宅

pls check pm.

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-12 18:57 發表
我都係deluxe room ,如果放埋BB床迫唔迫?
我都係10月中去喎,你個朋友係邊間agent度book酒店?幾時book??你覺得邊間適合一家大細多d?
我個booking隨時可以cxl,所以搵到好嘅可以轉!

...

複式洋房

自由行OK

男爵府

babybabyshop

can you PM me your agent info?

原帖由 babybabyshop 於 10-9-13 10:15 發表
pls check pm.

大宅

pls check pm. tks!

原帖由 papaya854 於 10-9-13 16:32 發表

can you PM me your agent info?

複式洋房

I want to go also with my 2 girls (5 and 3 years old) in mid Oct. What about Sentosa Resort & Spa? Anyone being there before? Please help. Thanks.

原帖由 mrs.hamster 於 10-9-9 22:26 發表
我想10月中去,但好似好難book房,連酒店個website都話full只有連環境影城套票package先有房,本來都無問題但又唔比extend,只可住2晚,點解咁麻煩!
因為我有個2.5歲嘅仔同半歲大嘅女一齊去,如果唔住個度嘅酒店有邊間酒店好? ...

別墅

can you PM me your agent info? Thanks!

大宅

原帖由 chaonngy 於 10-9-14 22:51 發表

can you PM me your agent info? Thanks!

禁止訪問

大宅

can you PM me as well?
THX

原帖由 babybabyshop 於 10-9-13 17:50 發表

大宅

原帖由 車莉 於 10-9-16 13:24 發表
can you PM me as well?
THX

大宅

請問12月中去天氣如何? 有無Package介紹~ thanks

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至