跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大家記唔記得生日會時的蜂蜜果凍?
我個小朋友好鐘意, 我己經 order 佐4次.
但系公公覺得食太多無益, 叫我無好再買,
我想知道大家有冇order ?

大宅

我知道你講邊種,上次贊助我o地三歲生日會o甘間嘛,我同fishmum負責去攞貨o既,佢o地話自己唔用砂糖做係用蜂蜜做,所以唔會“野”痰,我知道完咗生日會後都有D媽媽打去訂貨,而且D小朋友都有繼續食,我自己覺得唔係食得過量應該問題唔大,講真如果小朋友病,咳你都唔會俾凍o野佢o地食啦。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Smallpigbb 於 10-9-11 15:45 發表
我知道你講邊種,上次贊助我o地三歲生日會o甘間嘛,我同fishmum負責去攞貨o既,佢o地話自己唔用砂糖做係用蜂蜜做,所以唔會“野”痰,我知道完咗生日會後都有D媽媽打去訂貨,而且D小朋友都有繼續食,我自己覺得唔係食得過量應該問 ...

請問起邊道買ka~?

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呵, 唔該晒 Smallpigbb
咁我都放心地...
我個仔依家放學就嚷住要食, 一日都要食3/4隻.
好似上癮咁,

carriecc
佢地有張 order 紙, 上面有電話....

大宅

佢地用honey 做, 應該比較健康. 不過我一日只俾一條小ben 食咋

別墅

邊到訂、邊隻?因為我無參加生日會,所以唔知道?

大宅

汪氏蜜蜂園..........tel 2273 4878 (their office is in Lai Chi Kok)

我哋訂嘅係一條條嘅honey jelly.

原帖由 cindyso 於 10-9-20 00:30 發表
邊到訂、邊隻?因為我無參加生日會,所以唔知道?

別墅

thx

原帖由 Ah4 於 10-9-24 00:25 發表
汪氏蜜蜂園..........tel 2273 4878 (their office is in Lai Chi Kok)

我哋訂嘅係一條條嘅honey jelly.

別墅

我都訂咗,但係佢係大陸做,係咪無問題? (因為對國內野無乜信心,所以問下大家)

首頁

尾頁

跳至