美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

想做小腿, 邊間做好? 係咪真係永久? is musxe ok? 謝!

水晶宮

MusXE係咪彩光唔係激光?我想做激光多d...

禁止訪問

男爵府

我响dermes做, 真係永久保証喎..我05年做唧,,家陣都好清, 如一兩條都可返去再整, free...
可介紹你試呢,

原帖由 ricecooking 於 10-9-11 12:20 發表
想做小腿, 邊間做好? 係咪真係永久? is musxe ok? 謝!

侯爵府

唔會永久,我做過腋下,幾年後都出番小小

男爵府

我都係做underarm喎, 都呢家都係出咗1條咋, 兩個underarm加埋喎!

原帖由 babytszkin 於 10-9-11 21:17 發表
唔會永久,我做過腋下,幾年後都出番小小

水晶宮

你介紹係咪有discount? 要造幾多次同埋幾錢呢? 謝!

原帖由 shalalaor 於 10-9-11 13:09 發表
我响dermes做, 真係永久保証喎..我05年做唧,,家陣都好清, 如一兩條都可返去再整, free...
可介紹你試呢,

水晶宮

請問bella同dermes, 星港, 馬沙邊間好d?

男爵府

好似會有discount嫁. 你可試做free 先, ..我做咗大約6-8次underarm, 就清晒啦...咁多年後, 做ba都話我嗰underarm做得好靚添~

原帖由 ricecooking 於 10-9-11 22:00 發表
你介紹係咪有discount? 要造幾多次同埋幾錢呢? 謝!

大宅

我都响dermes度做treatment架! 3年幾了~ underarm都仲有一兩條漏網之魚, 但可以keep住上去清囉~

join之前問過做過彩光同激光嘅friend, 前者嗰個話做完仲不停咁生, 好似無做過咁; 後者嗰個話好乾淨!所以都係跟佢join左dermes!

我响銅鑼灣center度做架, 有興趣可pm我介紹你免費上去銅鑼灣center試做一次underarm/lips/上腹線!

大宅

請問係咪一定要係銅鑼灣做架?去旺角做得唔得?如果自係DERMES WEB SITE度登記上去,有冇人試過呀?我見好多係DERMES做既人係度話有介紹,同自己WALK IN上去有咩分別?

大宅

原帖由 car_car_lo 於 14-9-2010 02:06 PM 發表
請問係咪一定要係銅鑼灣做架?去旺角做得唔得?如果自係DERMES WEB SITE度登記上去,有冇人試過呀?我見好多係DERMES做既人係度話有介紹,同自己WALK IN上去有咩分別? ...

會員介紹朋友去, 就要跟返會員嘅治療師, 即係要同一間center! 我响銅鑼灣, 咁我介紹嘅人都要去銅鑼灣試/join至有會員優惠. 但join後再轉center應該都無問題(我都轉過center)
會員介紹的話, join over 1萬可以減$500; 要會員介紹至可以享用open day嘅優惠. 加上, 有時有d offer可能會員可以幫手為你争取下都未定!
而我覺得最重要係, 唔洗做白老鼠, 如果個會員係自已嘅friend, 可以睇埋個效果, 問清楚個治療師嘅手勢, 唔洗驚被指派比個新人去跟!!

洋房

may i know the price actually?
i want to do lip's, if there is any attractive promotion, i'll join全身

禁止訪問

複式洋房

我d friend個個都話Dermes最貴,出面好多都系平一半價錢.仲系醫生做 bor....
dermes...吾好啦.. 我d friend個個join左都話超後悔

水晶宮

知佢貴但諗住佢最專業嘛....你d fd後悔咩? 效果如何??

原帖由 worldsky 於 10-9-19 22:19 發表
我d friend個個都話Dermes最貴,出面好多都系平一半價錢.仲系醫生做 bor....
dermes...吾好啦.. 我d friend個個join左都話超後悔

男爵府

我上年都係join左dermes,手和小腿,覺得好貴,但無計有需要都係自己2个friend join左,效果好好我先考慮,仲要永久保養,一分錢一分貨係真家,你地都知有小朋友緊係樣樣想悭,但係呢d真係唔慳得,今曰上去做甘啱有新promotion,超低所以又join左,平我之前一半,我係旺角朗豪坊做个治療師真係好細心好好,大家有興趣可介試免費試做一次和有特別優恵添

水晶宮

有咩新promotion?

別墅

我做個喥呀, 而家 $20000 包全身呀!
真係激死我! 早知遲d join!!!

水晶宮

請問你o係邊度做呢?

原帖由 DiE 於 10-10-6 02:21 發表
我做個喥呀, 而家 $20000 包全身呀!
真係激死我! 早知遲d join!!!

首頁

尾頁

跳至