美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 DiE 於 6-10-2010 02:21 AM 發表
我做個喥呀, 而家 $20000 包全身呀!
真係激死我! 早知遲d join!!!

乜依家D價錢差咁遠嘅?
請問包幾多次架? OR包脫到無??

別墅

原帖由 joe33 於 10-10-7 11:27 發表

乜依家D價錢差咁遠嘅?
請問包幾多次架? OR包脫到無??

包4~8次(我諗係depend on邊parts)2年保養,
我腳係包8次, 之前幫人問過包唔包脫清, 助手話要睇過個客先決定要脫幾多次, 但如果完左course仲有毛毛都會幫佢脫埋同唔使加$!

我腳做得幾好, 但未完course, 我唔知佢隔一兩年會點!
但起碼好過我之前對"男人腳"好多, 方便左好多!
但手既效果我自己就爭d! 但脫毛d野效果因人而已!
因為我係舊客, 個時醫生話幫我包脫到無架!
但算係最接近我budget之內, 為了唔再見到咁多毛豁出去, 儲左好多架啦!
但估唔到而家2萬全身...不過,我無問全身包邊parts!

大宅

原帖由 DiE 於 7-10-2010 03:07 PM 發表

包4~8次(我諗係depend on邊parts)2年保養,
我腳係包8次, 之前幫人問過包唔包脫清, 助手話要睇過個客先決定要脫幾多次, 但如果完左course仲有毛毛都會幫佢脫埋同唔使加$!

我腳做得幾好, 但未完course, 我唔知佢 ...

我覺得真係要join d唔計次數嘅package呢~ 因為唔知自己身體要幾多次至夠
好似我underarm咁, 要做十零次停. 但間中都仲見到一兩條要補打, 如果要計次數, 真係唔come計!

別墅

我都係Dermes做, 唔敢講永久, 但我做左都好似有6,7 年, 效果好好. Dermes係貴, 但我都冇過試其他, 因為做開, 知道佢一定work. 我有朋友話係醫生度做, 幾千蚊任做...但會生番. 激光機有好多種, 射出的熱力亦唔同, 所以效果就唔同, 你要做d research. 我有做小腿, 要廿萬幾架, 但做完真係好爽!!!!

別墅

原帖由 joe33 於 10-10-8 11:59 發表

我覺得真係要join d唔計次數嘅package呢~ 因為唔知自己身體要幾多次至夠
好似我underarm咁, 要做十零次停. 但間中都仲見到一兩條要補打, 如果要計次數, 真係唔come計! ...

你d momo 係咪幼得滯? 所以要做十幾次?
請問你係咪"D"字頭個間脫?
我試過去D字頭脫, underarm我試做過,
但差唔多4~5個月先生返出黎!
效果真不錯, 但真係痛到我遞唔高對手!

我而家個間, 醫生應承我包脫清, 價錢合理, 無咁痛, 所以我join! 我underarm 脫左5次都ok, 之前仲有一兩條, 唔知今次會唔會無埋, 但我預左佢遲d會有d生出黎要補打, 所以可能真係要打起碼8次我估!

同之前有bk member都講過可能係d momo生長期問題, 個個人唔同, 又未必遇岩去做個段時間, 好難講, 好似我腳同underarm就幾好, 但手就爭d, 我諗要脫多幾次!

民房

原帖由 ricecooking 於 10-9-11 12:20 發表
想做小腿, 邊間做好? 係咪真係永久? is musxe ok? 謝!

我脫咗五年都冇出番...都ok..應該永久掛....

複式洋房

我做左激光脫毛液下,永久保養,到幾好,不過係中環區,價錢都ok,(因為我朋友係個都做,所以唔會太貴,有興可以PM我,等我朋友可以搵多D工錢,)

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都係dermes做, 結婚前開始整underarm, 而家嫁左快三年, 都仲未見有毛毛出現過, very good!~

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 DiE 於 10-10-6 02:21 發表
我做個喥呀, 而家 $20000 包全身呀!
真係激死我! 早知遲d join!!!

$20000 包全身??
我係dermes join 左$66000 都未做到全身
你係邊一間

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stellachan1026 於 10-10-14 17:20 發表
我做緊個度宜家做緊promotion,腋下$2800,激光,我自己就覺得ok,因為我之前做要$5xxx......

邊間..等我叫阿妹去試下
$2800 實在太平

禁止訪問

禁止訪問

大宅

原帖由 stellachan1026 於 10-11-29 17:21 發表
係TST...佢宜家做PROMOTION真係好平
我之前打都要$5500/2年
同埋佢地真係唔hardsell,$2800/2年就2年
唔會再sell你其他野,又細心又專業
我自己就真係覺得幾好.... ...

有沒有聯絡資料, 可否告訴我知 ? 可以pm 給我, 好嗎?

大宅

原帖由 小學雞 於 30-11-2010 04:19 PM 發表

係唔係可以介紹會平D ? 我想去D記做小腿呀 ...

會員介紹去的話, over一萬嘅treatment可以平$500
我可以介紹你去銅鑼灣享利中心度試做先. 你有興趣可以PM我!

禁止訪問

複式洋房

回復 25# DiE 的帖子

可以pm詳情俾我嗎?
請問各位每次treatment之間係o係d momo岩岩生返出黎就去做,定係等佢生齊哂出黎先去做下一次? (因為d momo會o係唔同時間出...)

複式洋房

原帖由 stellachan1026 於 10-10-14 17:20 發表
我做緊個度宜家做緊promotion,腋下$2800,激光,我自己就覺得ok,因為我之前做要$5xxx......

可以pm埋俾我嗎? thx~~~

首頁

尾頁

跳至