自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 我想生三個 於 10-9-18 08:26 發表

人地係博學多才既性感單親媽媽,唔怪得之班消防嗒曬糖,用盡各種辦法,務求一睹芳容,問幾條問題問足7粒鐘!
"18歲以下兒童請由家長指引"果part?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

大廚勳章

原帖由 yessir 於 10-9-17 22:02 發表
Désolé, je ne pouvais pas comprendre votre point. Sont je vous dérange si j'envoie mes gamins à l'école ? Et je ne dis jamais que je porte le LACET....
Si vous avez une question vous êtes l'accu ...

噢...我睇錯,係吊帶低胸睡裙先岩

我想好佩服點解一個女人可以揍3個小朋友而又強調唔需要靠政府
咁點維持生計?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 我想生三個 於 10-9-18 08:52 發表

春色無邊問你媽媽之旺角消防局
Part 1 英雄難過美人關

part 2 part 3呢???

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 yessir 於 10-9-17 09:03 發表
說話要清楚,我沒有說被人屈,是我沒帶眼鏡看不到份口供,局長話講比我聽都一樣,伹我講的不是佢寫的,口供紙尾段明明寫著" 我清楚...並閱讀過....及明白... "
,我都無閱讀過,所以我不簽。

...

仲等我以為消防員逼你簽份口供逼你認罪~
好心你寫清楚d啦, 好多人真係睇左你第一個post, 以為個消防員屈你架~ 唉

水晶宮

環保接龍勳章

原帖由 我想生三個 於 10-9-18 08:26 發表

人地係博學多才既性感單親媽媽,唔怪得之班消防嗒曬糖,用盡各種辦法,務求一睹芳容,問幾條問題問足7粒鐘!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

樓主果然身世飄零,歷盡滄桑,天妒紅顏,朱門酒肉臭,路有凍死骨......簡直慘過"梁天來",哎!六月飛霜,賺人熱淚......

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

侯爵府

好媽媽勳章

from quebec?
樓主如果係膠登, 一早已經俾d人肉搜尋器刮到

王國長老

王國長老

原帖由 jutau 於 10-9-18 22:29 發表
from quebec?
樓主如果係膠登, 一早已經俾d人肉搜尋器刮到

用googles translator就可以睇得明樓主既法文啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

好媽媽勳章

i mean 佢會俾人起晒底
其實個post 唔係應該沉架咩?

原帖由 edea 於 10-9-18 22:30 發表

用googles translator就可以睇得明樓主既法文啦.

王國長老

王國長老

原帖由 jutau 於 10-9-18 22:36 發表
i mean 佢會俾人起晒底
其實個post 唔係應該沉架咩?

如果樓主想關閉係可以既, 不過我冇收到樓主要求.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

hk 就有e樣好處, 不平則嗚!!!

爆佢响口, 再揾議員幫手, 再call media. 咩道理都會出來

別墅

呢件事, 如果樓主所講係真的話,
為左一箱什物,
一大班消防員出動, 重有埋警察,
重有個什麼局長出黎幫人錄口供,
嘩, 乜佢地真係咁得閒架?
人手係末過多呀? 無其他野做咩?
消防處處長唔知會唔會考慮cut 咁D人呢?
如果比人話佢浪費立稅人嘅錢就唔好啦.
其實住宅門口有什物, 全香港大厦周圍都係啦,
什麼鞋櫃,地主, 數之不盡咼, 如果人地已搬返入屋都重要告, 會唔會有少少小提大做呢?
消防局又係唔係處理單單case都一樣呢?
如果係, 咁咪要用好多消防員囉?
如果喲消防員出哂去告人,
咁, 有火警發生時, 邊個去救火呀?

原帖由 Pulmma 於 10-9-19 00:08 發表
hk 就有e樣好處, 不平則嗚!!!

爆佢响口, 再揾議員幫手, 再call media. 咩道理都會出來

公爵府

好媽媽勳章

樓主咁OPEN嘅?
明知間屋係直望入屋都著成咁
咁咪=引人犯罪?

乜消防員有權落口供KA咩?
好,等我問下親戚先!
你的人格如何,你的人生亦必如何!

別墅

人地樓主咪話當時係洗手間內幫小朋友冲涼呀,
著少D都好合理姐,
我都唔知原來消防員可以幫人錄口供,
更加唔知原來消防員可以有權check 人生份証,
如果比着係我, 有消防員話要check 我生份証, 我都未必會比佢.

原帖由 1013angel 於 10-9-19 18:38 發表
樓主咁OPEN嘅?
明知間屋係直望入屋都著成咁
咁咪=引人犯罪?

乜消防員有權落口供KA咩?
好,等我問下親戚先!

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 dcyc_88 於 10-9-19 18:51 發表
著少D都好合理姐,
如果比着係我, 有消防員話要check 我生份証, 我都未必會比佢.

...
俾我一定唔會打開大門仲著成咁去應門囉,一係9 秒9著返件衫先啦...
明知打開大門仲咁著????
我就好保守嘅,幚仔女沖涼我都著返正常衫褲嘅

我真係聞所未聞嘞
你的人格如何,你的人生亦必如何!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 dcyc_88 於 10-9-19 18:33 發表
呢件事, 如果樓主所講係真的話,
為左一箱什物,
一大班消防員出動, 重有埋警察,
重有個什麼局長出黎幫人錄口供,
嘩, 乜佢地真係咁得閒架?
人手係末過多呀? 無其他野做咩?
消防處處長唔知會唔會考慮cut 咁D人呢?
如果 ...

就係香港地, 好多人都似住, 周圍d人都係咁架啦, 點解拉我唔拉佢為借口, 明知唔岩既都偏偏仲要做~

冇火警只係留係消防局, 又比人話唔做野, 出去巡住宅, 工廠雜物又話人手過盛~

老實講係咪應該行part time 制, 到有火警唔夠人用既話, 先急call消防番局會合心水??

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 dcyc_88 於 10-9-19 18:51 發表
著少D都好合理姐,

...

我睇完依度先知原來好多人唔知, 所以樓主又li又lo都唔俾張証出來我覺得...... (如事件屬實的話)

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

係咪樓主落口供時都著得好 " open " , 所以攪到落口供都用咗 n 個鍾頭

首頁

尾頁

跳至