論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

太唔衞生了,是否又係想作理由出嚟,博僱主炒佢呢???

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢好似唔多聽僱主的說話及指示...
好難留佢喎

原帖由 JOELEE 於 10-9-17 16:05 發表

件菲婆話每日唔可以熨多過2件衫,否則要第二朝才可濕手喎!!!
以前D工人攪掂每日恆常公作10點半前一定可以上床瞓,佢依家留返D野夜晚先熨無12點佢都唔瞓得,為咩!!! 又唔很瞓上格床,死要瞓地下阻住我夜晚入房睇D細路( ...

首頁

尾頁

跳至