自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20100914&sec_id=10793096&art_id=14450935

為眾無辜被棄的胎兒默哀!

大宅

呢個post已經同一開始偏離左好多啦,不過choison講D野當故事聽下都無妨。

但唔知系咪我IQ低,我好細心睇完你地D post,好多個都唔明,系唔明個post邊句有針對成份,個人覺得只屬分享,但就演變左一場6頁左右既鬧劇,我覺得choison心思好細密,可以逐個point out,唉,總之我就睇到頭都暈埋啦,仲要睇到自專心低落添(因為研究極都唔明點解會鬧起上黎),慘~

(我講真咖,唔好鬧我)

大宅

原帖由 yuleung 於 10-9-18 00:29 發表
近朱者赤,近墨者黑, 小弟你都好難獨善其身,

明白了小姊.小弟會小心差錯..謝謝.

大宅

近朱者赤,近墨者黑, 小弟你都好難獨善其身,

大宅

原帖由 yuleung 於 10-9-17 23:42 發表
慾海肥花? 幻想去滾 好搞笑

我係正常鬆骨既拔罐,米老屈.
好彩我老虎明白事理.

大宅

原帖由 choison 於 10-9-17 21:23 發表

純情骨妹就未試過,的肥師奶就試左好幾個.今晚仲去拔埋罐添^^
佢都未結婚..其實係米用個滾字來形容?
其實我都唔知佢有沒滾..不過個人認為(幻想)是遲早既事.. ...
欲海肥花? 幻想去滾 好搞笑

翡翠宮

想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

冇眼睇!!!!!

大宅

原帖由 yuleung 於 10-9-17 10:24 發表

甘你系唔系試過所謂純情既骨妹, 甘清楚ge?我D男同事返大陸好正經bor~~呢類宅男 即那類? 不如講黎8下, 等班姊妹認清佢地。(其實佢人幾好) 好又去玩?滖就滖啦, 牛唔喝水, 唔甘的底 ...

純情骨妹就未試過,的肥師奶就試左好幾個.今晚仲去拔埋罐添^^
佢都未結婚..其實係米用個滾字來形容?
其實我都唔知佢有沒滾..不過個人認為(幻想)是遲早既事..

大宅

原帖由 choison 於 10-9-16 23:47 發表

其實佢人幾好..不過就係沒有好緣份.

甘你系唔系試過所謂純情既骨妹, 甘清楚ge?我D男同事返大陸好正經bor~~呢類宅男 即那類? 不如講黎8下, 等班姊妹認清佢地。(其實佢人幾好) 好又去玩?滖就滖啦, 牛唔喝水, 唔甘的底

大宅

原帖由 54heima 於 10-9-16 23:58 發表

見盡太多人和事...你想聽什麼故事...

要精彩的! 不過明天要返工, 今晚就要byebye先.

水晶宮

原帖由 choison 於 10-9-16 23:52 發表

沒計啊,男人生出來既"條件"就唔同女人啊..唔好"啾"得唔得?! ^^
住七年酒店??哇,你D故事會不會分享下比大家知??

見盡太多人和事...你想聽什麼故事...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

原帖由 54heima 於 10-9-16 23:49 發表

一個人住宿舍住酒店的生活我過了七年...有幾難受...
啾...男人...

沒計啊,男人生出來既"條件"就唔同女人啊..唔好"啾"得唔得?! ^^
住七年酒店??哇,你D故事會不會分享下比大家知??

大宅

原帖由 54heima 於 10-9-16 23:46 發表

頭先同0岩0岩老公傾開...話北方人(北京東北果d)可能吃相難看講野大聲粗粗魯魯...但有咩都會擺上面...唔會收收埋埋...熟左...反而好相處...
南方(廣東香港)...比較內斂表面客氣但暗地隨時插你幾刀... ...

真呀,真係咁,同食物有沒關就唔知.
而我條界係上海開始回到香港.

水晶宮

原帖由 choison 於 10-9-16 23:44 發表

我真係唔知,因為識既個案唔多..只可以話比你知,如果是同埋一些"好"朋友一齊去大陸做野既就危險的.不過就算是好專一既人..晚晚收工返酒店沒野做,果種孤獨感會真係好難受,你頂得一星期,咁一個月呢?一年呢?..而我當時 ...

一個人住宿舍住酒店的生活我過了七年...有幾難受...
啾...男人...

大宅

原帖由 littlesister 於 10-9-16 23:35 發表

呢類宅男, 遲早c 係d所謂純情既骨妹手上

其實佢人幾好..不過就係沒有好緣份.

水晶宮

原帖由 choison 於 10-9-16 23:14 發表
當然,心比心下,我都識左好多人..暫時發現北京人對人是最好的.

頭先同0岩0岩老公傾開...話北方人(北京東北果d)可能吃相難看講野大聲粗粗魯魯...但有咩都會擺上面...唔會收收埋埋...熟左...反而好相處...
南方(廣東香港)...比較內斂表面客氣但暗地隨時插你幾刀...

大宅

原帖由 littlesister 於 10-9-16 23:36 發表

不如你話俾大家聽, 係咪十個男人上大陸, 9個半都會偷食呢

我真係唔知,因為識既個案唔多..只可以話比你知,如果是同埋一些"好"朋友一齊去大陸做野既就危險的.不過就算是好專一既人..晚晚收工返酒店沒野做,果種孤獨感會真係好難受,你頂得一星期,咁一個月呢?一年呢?..而我當時有時會選擇同當地既民工或飯店既人傾計..大家沒有利益關係下,其實都幾好傾.

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 choison 於 10-9-16 23:12 發表

香港人遇到都唔係太好<< 呢點其實有討論空間,我走左成個大陸十多城市..之後..發現最大問題可能是當年曾經好多香港佬上去也文也武,得罪左好多人..而我地呢班後來只是想搵食者就成為受害者,未出聲已經對你定左形,一開口有錯漏就..

不如你話俾大家聽, 係咪十個男人上大陸, 9個半都會偷食呢

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 choison 於 10-9-16 22:06 發表

我有個同事,三十歲,未找到拍拖機會..最後呢二三年開始同佢本身接近條件既朋友一齊返大陸按摩/打機/上網..我個人就唔睇好咁既生活可以增加找到好女仔既機會..而且估計按下按下就變壞了.
...

呢類宅男, 遲早c 係d所謂純情既骨妹手上

大宅

原帖由 car132 於 10-9-16 23:12 發表
再好想像力ge人都唔會將自己想像成臭×,哇......... 送個〝服〞字俾你。

哇,又來..慘..

首頁
12345...8

尾頁

跳至