自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係yahoo拍賣要左一件貨,我9月3日入左錢比賣家,通知左佢,佢都話收到錢la,會一兩天寄貨比我,但係到而加佢都未寄貨比我,我之後再搵佢,但係佢都係唔覆我,而加拍賣已經結束,請大家千萬唔好幚佢買嘢呀,佢個賬號係bbqmiuii,大家小心!!!賣家係咪要主動跟進每一單賣買+ma,到而加都冇電話比我,佢都係欺騙成份多加la

大宅

你最好去yahoo拍賣投訴.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

去YAHOO拍買我多數揀D可面交先會放心.
你去YAHOO比個負面佢啦~ 等多D人知佢既衰野...

大宅

好媽媽勳章

Wtf

Wtf

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

而家果邊買/賣都要小心,唉!
我係果邊賣嘢啲人唔係失蹤就唔問清楚就bid,bid咗又唔要又唔單聲,時日要等回覆,尤其係啲大6女人,又唔問清楚就bid,到之後先呀芝呀"阻",就唔倒佢唔要喎!大佬,放嘢上去賣要比錢架!

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 whl180169 於 10-9-15 17:31 發表
我係yahoo拍賣要左一件貨,我9月3日入左錢比賣家,通知左佢,佢都話收到錢la,會一兩天寄貨比我,但係到而加佢都未寄貨比我,我之後再搵佢,但係佢都係唔覆我,而加拍賣已經結束,請大家千萬唔好幚佢買嘢呀,佢個賬號係bbqmiui ...

你又知無寄 ?

男爵府

都係淘寶好,好少何,唔發貨

禁止訪問

大宅

原帖由 RebeccaChan 於 10-9-15 21:22 發表
有時郵寄會好耐!我試過寄成個星期先到!

香港跨區投寄再加埋星期日,一般都係四至五日,最長架喇。唔能夠面交最好掛號,至少有個NUMBER可以check,平郵好易俾人呃。

複式洋房

原帖由 大少拉 於 10-9-15 17:55 發表
去YAHOO拍買我多數揀D可面交先會放心.
你去YAHOO比個負面佢啦~ 等多D人知佢既衰野...

佢已經停左拍賣時間WOR,重比到負面佢咩??

複式洋房

原帖由 miffymiffy 於 10-9-15 21:18 發表

你又知無寄 ?

我重未收到貸我就問賣家,之後就一直冇回覆la

侯爵府

原帖由 miffymiffy 於 10-9-15 21:18 發表

你又知無寄 ?

郵寄係可以問郵局羅證明, 賣家唔覆買家, 買家成十日都收唔到貨, 甘你估有無寄???

侯爵府

原帖由 whl180169 於 10-9-15 17:31 發表
我係yahoo拍賣要左一件貨,我9月3日入左錢比賣家,通知左佢,佢都話收到錢la,會一兩天寄貨比我,但係到而加佢都未寄貨比我,我之後再搵佢,但係佢都係唔覆我,而加拍賣已經結束,請大家千萬唔好幚佢買嘢呀,佢個賬號係bbqmiui ...

是否本地的賣家??

我老公就係4月份時, 冰島火山爆發, 所有航空公司停飛前係ebay買了個公事包, 賣家係歐洲個邊出貨, 等了差唔多成3個星期先收到貨...

可能真係要等下...

複式洋房

原帖由 焯媽媽 於 10-9-16 10:44 發表

是否本地的賣家??

我老公就係4月份時, 冰島火山爆發, 所有航空公司停飛前係ebay買了個公事包, 賣家係歐洲個邊出貨, 等了差唔多成3個星期先收到貨...

可能真係要等下... ...

係本地賣家黎嫁,咁先激死....

複式洋房

原帖由 焯媽媽 於 10-9-16 10:41 發表

郵寄係可以問郵局羅證明, 賣家唔覆買家, 買家成十日都收唔到貨, 甘你估有無寄???

其實最主要ge係我問賣家我重未收到貨,對方係咪要回覆我係点呀,我係e貓佢話比多3日時間佢,叫佢覆電話比我.但係一路都冇回覆我,我先同大家講件事,我都唔係冇比時間對方la

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唉... 我都試過啦
7月22日入數
到而家都無貨收
最離譜我幫第2個賣家買同一貨品
我星期二入數
星期四都收到貨喇

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 biancaho7 於 10-9-16 11:10 發表
唉... 我都試過啦
7月22日入數
到而家都無貨收
最離譜我幫第2個賣家買同一貨品
我星期二入數
星期四都收到貨喇

你無問返個賣家咩 ?

瑪瑙宮

原帖由 whl180169 於 10-9-16 11:03 發表

其實最主要ge係我問賣家我重未收到貨,對方係咪要回覆我係点呀,我係e貓佢話比多3日時間佢,叫佢覆電話比我.但係一路都冇回覆我,我先同大家講件事,我都唔係冇比時間對方la ...

你買咩 ? 大件黎架 ? 幾錢呀 ?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 miffymiffy 於 10-9-16 11:32 發表

你無問返個賣家咩 ?

當然有問啦
佢每次都係答 : 寄出左喇喎, 未有收到退件, 如有就通知妳啦
我最後比左個劣評佢囉:;pppp:
最谷氣係, 佢件貨係比人地賣得貴
但我都照同佢買
因為唔想人地平而失信於佢
唉.... 好心無好報

首頁

尾頁

跳至