母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

Thank you very much! Bought online already. Hope it really works lar...

原帖由 netbc2001 於 10-9-22 15:58 發表
Motherlove 係 1. more milk plus 同 4. more milk special blend 嘅牌子, 係 www.mamabbshop.com 有得買, 係代理motherlove牌子, 可以上網買或去尖沙咀舖頭買.

別墅

食左第二三星期奶係多左,儲多左4餐,唔知停左會少返?

別墅

我想去買來吃, 但又怕有副作用始終係藥丸, 請問各位媽咪你哋吃咗覺得點嗎 ?

十萬分多謝 !!!

原帖由 baby_kaka 於 10-9-17 00:18 發表
more milk special blend 丸裝,奶量有多左,食左三個月,之後轉為飲多奶茶,奶量維持到,冇減少到。

別墅

我食more milk plus + goat's rue差不多食左2個weeks, 之前1日食4次, 奶量無咩多到, 要1日食6次先訓醒同凌晨勁谷奶, 未計凌晨, 朝早平均有200ml, 1日加埋大約10oz. 禽日試過食番1日4次, 點知得番2oz. 宜家仲飲埋多奶茶, 諗住谷行d快d可以收工. 其實想試下nonichai, 因為平成一半, 但又驚唔得.

大宅

請問有無mami嘗試過more milk plus+Nonichai一齊可以食嗎?效果會唔會更好?

大宅

After I finish more milk plus and goat rue, I will try nonichai too. b'cos it's cheaper

原帖由 Finy03 於 10-9-28 20:31 發表
我食more milk plus + goat's rue差不多食左2個weeks, 之前1日食4次, 奶量無咩多到, 要1日食6次先訓醒同凌晨勁谷奶, 未計凌晨, 朝早平均有200ml, 1日加埋大約10oz. 禽日試過食番1日4次, 點知得番2oz. 宜家仲 ...
8/10/07 - 8.6 kg

禁止訪問

大宅

我都買左more milk special blend 丸裝, 食左4日, 而家全日多左2oz

別墅

我奶量足夠俾阿女食, 不過奶質比較希, 佢好似食極都唔飽咁, 我有食Nonichai, 但食左之後都唔多見效, 我應該買Motherlove More Milk Plus 定 Motherlove More Milk Special Blend?

禁止訪問

大宅

貪平買左goat gue液裝 開頭覺得陣味真係有d難入口:;pppp: ,但諗到食少個膠囊似乎係好d,買左亦冇理由唔食,所以而家會含少少水係口,然後先吱goat gue入口,咁樣都ok。

另我想問,sales教我直接用個樽既pump吱入口食,但當枝野越食越少,咁咪會pump少左囉?咁到時點計食幾多?有冇人解答到呢?

大宅

嚴格黎講,佢唔係藥丸,係草本野黎。
原帖由 christywwk 於 10-9-28 17:09 發表
我想去買來吃, 但又怕有副作用始終係藥丸, 請問各位媽咪你哋吃咗覺得點嗎 ?

十萬分多謝 !!!

禁止訪問

禁止訪問

別墅

我之前都問左代理, 佢地咁答我. 所以我第2個月淨係買左枝Special Blend液體裝, 慳番1半 今日開始食, 未知係咪一樣咁多奶.

如果閣下已服用完一個月的Goat's Rue 山羊豆和 More Milk Plus 魔奶寶,通常乳腹數量已穩定,可以只服用More Milk Plus 魔奶寶以再增加奶量,但若閣下經常睡眠不足,工作或生活 壓力大,或已有經期,則可服用More Milk Special Blend特奶寶以穩定乳腹及增加奶量。

對於因患過發燒、乳腺炎或因月經來後而乳量減少,又或是突然有回奶跡象的哺乳媽媽,可服食 More Milk Special Blend特奶寶來刺激乳腺同時增加乳量。More Milk Special Blend 特奶寶是根據哺乳專家的要求而特別配製的。它在 Motherlove 最受歡迎的 More Milk Plus魔奶寶增乳配方中添加了山羊豆。

民房

我都有食More Milk Special Blend, 但係好似無咩多奶, 咁我係咪食 More Milk Plus + Goat's Rue 會好d, 定係 More Milk Plus + 多奶茶會好 d

大宅

BTW more milk plus 代理教果個食法比較煩,有D難跟,食之前後半個鐘唔食野,有時忙起上黎,timing幾較得準,所以而家只係跟樽上面指引算 lu ~~

禁止訪問

複式洋房

有冇媽媽食左都唔係好見效??

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊