自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

原帖由 心妍媽咪 於 10-9-17 17:29 發表
搬咗嚟康城個幾月, 都好少開露台門, 加埋個空氣清新機, 所以室內無味, 出面就
搬入嚟之前都知道有好多小昆虫, 整埋蚊網, 不過有時都有啲蚊滋
之前住清水半島向海, 會見到雀仔經過, 宜家係見到白色膠袋飄 ...

係囉, 好多人都聽講tko臭
但唔係自己真係去過/住過, 你真係感受唔到個種臭味!
我本來2年諗住住tko, 貪個邊靜 ! 同地方大~d樓唔似九龍區密質質, 但去過壹仔同清水灣半島個邊, 真係唔會再考慮tko!!

真係唔明+x哥仲可以話個度心曠神怡!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係掛八千至一萬將軍澳區, 有無人買架???
如果咁ge架九龍區都買到啦!!

原帖由 echoo 於 10-9-17 17:52 發表
聽聞會開售八千至一萬蚊/尺, 一D都唔平喎

珍珠宮

雖然如此,但係TKO樓價一D都唔平...

複式洋房

原帖由 hannui 於 10-9-17 18:13 發表

係囉, 好多人都聽講tko臭
但唔係自己真係去過/住過, 你真係感受唔到個種臭味!
我本來2年諗住住tko, 貪個邊靜 ! 同地方大~d樓唔似九龍區密質質, 但去過壹仔同清水灣半島個邊, 真係唔會再考慮tko!!

真係唔明+x哥仲可 ...

+X哥無厄你喎!佢講既係事實!

因為佢望住佢個新樓盤,
望住d人排住隊咁去買,
望住自己個荷包越來越漲,
跟住成個人就心擴神怡喇!

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 man666 於 17-9-2010 09:12 PM 發表

+X哥無厄你喎!佢講既係事實!

因為佢望住佢個新樓盤,
望住d人排住隊咁去買,
望住自己個荷包越來越漲,
跟住成個人就心擴神怡喇!

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Long 於 10-9-17 10:20 發表
超嗅距離

睇完先知原來藍灣半島咁近將軍澳堆填區。OMG!唔怪知果次坐響小西灣運動場睇波聞到濃烈既垃圾味啦。
There's some good in this world, Mr Frodo. And it's worth fighting for.

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

我妹妹住維景灣畔, 最近賣左間屋嚕, 因太潮濕及間中有臭味.

首頁

尾頁

跳至