網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

親子王國15週年勳章

我已經開咗淘寶帳號, 亦都喺OK便利店買咗200蚊同埋充值完, 尋晚去淘點已經入好充值券編號
而家睇啱貨品但係之後應該點做呢?

之前睇post話要問賣家肯唔肯運到香港, 係咪每次買嘢之前都需要問? 因為我啱啱用旺旺問個賣家, 唔知佢人唔喺位定點, 一直冇回應

咁我係咪應該照按"立即購買"?

麻煩大家, Thx~

民房

原帖由 kakachopper 於 10-9-19 20:34 發表
我已經開咗淘寶帳號, 亦都喺OK便利店買咗200蚊同埋充值完, 尋晚去淘點已經入好充值券編號
而家睇啱貨品但係之後應該點做呢?

之前睇post話要問賣家肯唔肯運到香港, 係咪每次買嘢之前都需要問? 因為我啱啱用旺旺問個 ...

我打過上淘點度問
佢地話wor~買前問左個買家先最穩陣,
佢地話可能冇果貨, 運費同運送方式亦要問定先,
如果第日有咩嗌數都可以用對話內容黎做証明
如果唔回應你都可以按立即購買先
只要你未俾錢就得
至於點俾錢你可以睇呢度
(我好多都係睇呢度學 )
http://taodot.com/?action=novice&fi=shopping

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 ashita 於 10-9-20 12:48 發表

我打過上淘點度問
佢地話wor~買前問左個買家先最穩陣,
佢地話可能冇果貨, 運費同運送方式亦要問定先,
如果第日有咩嗌數都可以用對話內容黎做証明
如果唔回應你都可以按立即購買先
只要你未俾錢就得
至於點俾錢你 ...

伯爵府

親子王國15週年勳章

今日冇再等佢回應訊息, 直接按購買
之後照住你地俾淘點網條link繼續做, 暫時算成功, 而家等賣家發貨
唔該晒大家

另外仲有個問題, 我買完之後睇返交易詳情
件貨品30元, 快遞30元, 總共60元.....底下寫"可获返还积分15点"
積分係用嚟做咩o架? 買嘢會唔會平啲?

首頁

尾頁

跳至