夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

唉~~~~又係咁!!!!

好討厭呀, 又係咁, 你地老公會唔會同一個女仔日日傾電話, 每隔兩日有時仲會隔日去飲酒, 都唔會理你感受0架, 係呀佢會覺得飲酒都唔得嗎? 會覺得好悶想搵人傾吓計都要你批准嗎? 咁你知唔知你有前科, 你要知己我都唔想理你, 但最衰對知己有感覺呢, 你唔只唔應該做人老公, 做男人都唔多掂呀, 自私到死, 只顧自己開心, 你個知己夠不知所謂啦, 明知你有個老婆仲成q日搵你, 你要記住係你要知己, 係你要自由自在, 你當我死, 我唔會好似以前咁蠢任你想咁就咁, 我對得你住有餘, 我真係要多謝你知己比我知道唔好咁蠢做人.

[size=xx-large]我受夠喇

翡翠宮

Re: 唉~~~~又係咁!!!!

你老公已經有前科又真係好難令你信佢既~~~
我始終都覺得如果係一個好老公,就應該自己識得避忌,如果佢自己都唔識得避忌,好容易令其他女人誤會,其實,某程度上係製造緊機會比自己囉!!!
仲有一點我唔明就係點解要日日同女仔傾電話呢???如果你老公的理由係"會覺得好悶想搵人傾吓計都要你批准嗎? "咁個老婆成個人棟係度點解你唔揾老婆傾呀???有老婆都仲成日同其他女仔傾心事???我諗無乜邊個女人忍受到囉!!!
仲有喎,你話你老公隔日就去飲酒,仲要同你講"飲酒都唔得嗎? "飲酒唔係唔得,但唔係去到咁密係咪呀???佢唔好唔記得佢已經係人地老公,佢仲有個老婆係屋企等佢架,既然佢未玩夠當初就唔好結婚喇!!!
呢d男人真係好自私呀 :tongue:

男爵府

好媽媽勳章

你鬧得好岩,太自私喇!

男爵府

好媽媽勳章

有時飲完酒個d味真係令人好唔舒服, 唉~~~~佢都係只係鍾意自己, 你要有野同朋友傾, 都唔係好大問題, 我都已經諗開左唔好要求有心事點解唔同我講呀, 但使唔使咁呀! 我覺得佢需要o既唔係我, 已經好無(印).

男爵府

咁你有冇同佢傾過,有冇話比佢聽,你勁唔鐘意佢同d女仔咁好傾

大宅

有時d男係咁架.....咩都唔同d老婆講(怕我地擔心).... 但係同d無謂人...就成日通d無謂電話....成日都電話響....又好似唔係講工事wor(如果我老公係我面前...傾得耐d..我即炳佢架~~ :lol: )咁多野傾同個仔傾喇~~~咁多時間去飲酒傾計...不過比d時間教下個仔喇~~~(同女仔傾電話...咁開心~~信唔信我日日上網同人ICQ呀...激死你 )

有d男人真係好自私.... 所以真係唔好比佢太自由呀~~

男爵府

好媽媽勳章

晒氣, 由佢第一個知己講到呢個, 講過無數次. 都係咁!

別墅

下, 你老公有好多個知己架 ???

我諗你與其自己勞氣, 不如黎一招以牙還牙, 講真你去wet,
我無理由係屋企, 三日唔埋兩日甘等架, 而且以你老公甘自私既心態, 講極都唔聽, 好惡攪 !

我有個朋友佢又係有個知己, 但佢係人前人後都無避忌對個女仔鬼死甘好, 我真係唔明d男人, 自己有知己就得, 老婆同第個男人講多句都唔得....

唉 ! 你呢鋪都難攪喇!try your best la ! 你老公係咪好多唔如意既事呀, 試下溫柔d甘問下佢, 貴事益左第個女人ma!

複式洋房

如果係我,橫掂佢次次都係咁,
講過n次都要搵佢

男爵府

好媽媽勳章

佢無所謂架喎, 我唔會好似佢咁來者不距, 我都唔想晒時間, 隨遇而安, 唔想諗咁多, 應該話諗咁多都無謂, 佢呢d人都費時理你, 明知你唔高興都唔會早d返, 由得佢囉都唔係第一次, 佢d自私鬼點會有feel呢!

男爵府

咁你諗住死忍 但又唔同佢傾呀?

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

永遠keep住有咁多紅顏知己,唔得喎
佢真係當老婆透明,無諗過你的感受

男爵府

好媽媽勳章

李吳知道 寫道:
咁你諗住死忍 但又唔同佢傾呀?

已經講過無數次,自私鬼點會理你吖, 最緊要自己happy呀嗎!

大宅

真係家家有本la, 佢咁自私, 做d令你咁傷心的事, 你都可以忍到佢, 咁都無辦法, 如果佢都已經唔再在乎你, 不如真係分開la, 一齊都唔開心, 大家一齊最緊要都係互相尊重姐, 佢都已經唔比面你law, 你都無謂再係佢面前la, 自己尋找自己既幸福仲好啦~
一生人只係活一次, 唔好白費左d時間~

翡翠宮

咁你咪當佢透明囉, 對佢不聞不問煮飯都唔好預佢, 叫佢去紅顏知己屋企食啦, 你同佢講呢個家唔須要你了, 反正有你存在同無你都係咁生活的. 冷淡d對佢就啱架啦. 呢種人生在福中不知福仲對佢咁好做咩呀.

大宅

畀面勳章

由 CF
真係家家有本la, 佢咁自私, 做d令你咁傷心的事, 你都可以忍到佢, 咁都無辦法, 如果佢都已經唔再在乎你, 不如真係分開la, 一齊都唔開心, 大家一齊最緊要都係互相尊重姐, 佢都已經唔比面你law, 你都無謂再係佢面前la, 自己尋找自己既幸福仲好啦~
一生人只係活一次, 唔好白費左d時間~

非常同意一生人只係活一次, 唔好白費左d時間呢句, 老實講, 妳同佢o既婚姻已經冇咩意思, 妳為佢, 而佢為其他人, 清楚d 問自己一次啦! 妳係仲愛佢定係唔想改變現狀? 冇人比妳自己更清楚答案, 係咪? 要放棄, 給自己一個機會, 定不變咁糟蹋自己, 完全在於妳點揀, 因為佢係唔會變!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

大宅

針桔你的肉,我吾知痛,但你用針桔我的肉,我有大象的皮膚,除非你是大長今啦,本人講多左,怕比男人打
[939]

洋房

點解D男人日都俾自己咁多藉口.......正一衰人嚟~~

翡翠宮

錯每個人都會, 當有錯時亦每個人都會幫自己辯護, 但講到尾真係要問自己良心咁做係咩啱先 好好反醒一下, 自我檢討完有唔啱既地方就修改唔好死牛一邊頸, 明知錯都一錯再錯落去啦.

男爵府

好媽媽勳章

呢d人點會覺得自己有錯, 就算玩吓感情, 未上床都覺得無問題, 做錯左最多都係一句對唔住, 做女人真苦~~

首頁

尾頁

跳至