時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

當晚我一邊睇已經話如果有人受傷,以佢地龜速行動,好易拖出人命!

點知我下晝聽電視新聞話,報告中提到有人被送到較遠的醫院。我當堂呆左!

晚上回家聽夜間新聞,更具體講報告中提到有位女士當時有氣,但送到較近的醫院時,醫院居然話急症已唔收症,惟有再轉一間路程較遠的醫院!

救護車無藥都算,連拖左成日的挾持事件都無兩手準備?!乜野醫療系統?乜野醫生?乜野人?

無錯係野人!!!

別墅

呢個將會成為世紀懸案,永遠都係一個謎。

男爵府

有名你叫"菲人"!
原帖由 wan-wan-ma 於 10-9-22 02:18 發表
當晚我一邊睇已經話如果有人受傷,以佢地龜速行動,好易拖出人命!

點知我下晝聽電視新聞話,報告中提到有人被送到較遠的醫院。我當堂呆左!

晚上回家聽夜間新聞,更具體講報告中提到有位女士當時有氣,但送到較近的醫院時,醫院居然話急症已唔收症,惟有再轉一間路程較遠的醫院!

救護車無藥都算,連拖左成日的挾持事件都無兩手準備?!乜野醫療系統?乜野醫生?乜野人?

無錯係野人!!!

大宅

佢哋十幾個鐘之後, 仲可以出啲咁嘅肥腫特警, 無梯, 無防毒面具, 無夜視槍, 無夜光燈, 無部署...跟住, 連STANDBY嘅救護車內, 係可以無藥箱, 無沙布, 停X間無冷氣....特種總部無錢交電費...

仲有咩期望唔會失救??
未確定人質生死, 佢哋都可以亂槍向車掃射, 就知佢哋濫殺無辜啦. 仲話查同黨, 佢哋咪係兇手囉...

首頁

尾頁

跳至