自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

痴線,自己唔CHECK下人地幾時收工就去攞餅, 仲要惡人先告狀。

我試過有次訂左餅唔記得攞, 佢打電話比我提我,我即刻叫工人飛奔去攞餅呀。 佢地好似真係幾早收舖的。

伯爵府

唔係一個, 係成班果下先攞命, 香港就快淪淊,D人咁無文化。 聽條友把聲應該唔係老嘢, 亦唔係6佬, 仲要識放片上YOUTUBE,都可以咁唔講理。

原帖由 kit2004 於 10-9-22 12:45 發表
不知所謂!自己唔岩仲聲大大!香港比你影衰晒!

伯爵府

片主真係無改錯名: 廢人一名!

伯爵府

人地落左閘,埋左數,唔係嘛?

自己唔睇住時間去換餅,仲要大聲夾惡話人呃佢,無嘢嘛? 你好聲好氣問人可唔可以換埋,人地換比你就人情,唔換比你都係道理,而且人地都話明天7時後開門, 都可以換比佢哋啦,仲要圍住人,唔比人放工, 講咩你12點都唔使走,有病!

如果你去搭飛機,自已MISS左班機,可唔可以話飛機明知有客未到都唔等埋, 真係衰。 我都好明白你的心情有幾唔開心, 可惜,鬼叫你自已LATE咩? 下次記住唔好咁‘忟’啦!

原帖由 so_999 於 10-9-22 22:15 發表
唔係 woo .. 最後一日取月餅 逾期作廢 , 收遲一D, 比人換埋, 客人都開心D la...

去到餅店門口,仲有人係度都換唔倒,真係好 sad ....

我好明白他感受, 店員只是收遲 1/2 hrs, 都不是很過份 !! ...

伯爵府

我9:00到又要換,哈哈!

根本呢D人就老馮,唔理人幾點收工, 佢就大哂,想幾時換就幾時換。

我肯定呢班人,人哋話收8:00,佢 就8:30到,就算人地延長開放, 佢地都一樣會老馮LATE的!

原帖由 chloepapa 於 10-9-22 22:34 發表

話就話遲半個鐘, 之後又有d 人話點解 20:30 都換到, 我而家 20:35 分來就換唔到, 搞成晚都未搞掂
其實昨天真係換唔到的, 今日打電話去人地客戶服務部講下 (唔駛發難渣果種), 多數都會俾你今日再去換la ...

首頁

尾頁

跳至