興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好耐無睇stephen king(十幾廿年都有lor), 有邊幾本值得睇?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔睇左兩本, 一本Shining, 一本Different Seasons, Shining好睇d........

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-23 12:43 發表
好耐無睇Stephen King(十幾廿年都有lor), 有邊幾本值得睇?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

好似2本都係舊書? 舊到我有睇過
我記得睇過本"古裝", the eyes of the dragon, 都幾好睇
原帖由 77777 於 10-9-23 09:33 PM 發表
我個仔睇左兩本, 一本Shining, 一本Different Seasons, Shining好睇d........

男爵府

係呀, 其實都好耐架啦....

我買左一套, the dark tower, 不過佢未睇, the eyes of the dragon 係咪好耐之前d書??

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-23 22:44 發表
好似2本都係舊書? 舊到我有睇過
我記得睇過本"古裝", the eyes of the dragon, 都幾好睇

別墅

我好鍾意睇佢d書, 英文版只係睇過shining, 因為無中文版...

我見天地同大眾有好多佢嘅英文書, 中文都有, 不過數量唔多, 每本書都係得1至2本度.

http://www.stephenking.com/index.html

王國長老

係呀, 上網search下, 原來已經係1987年既書喇
原帖由 77777 於 10-9-24 08:54 AM 發表
係呀, 其實都好耐架啦....

我買左一套, the dark tower, 不過佢未睇, the eyes of the dragon 係咪好耐之前d書??

男爵府

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-24 22:55 發表
係呀, 上網search下, 原來已經係1987年既書喇

首頁

尾頁

跳至