自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

no, 要特登買哈佬喂既飛(夜場, 有手帶的)
原帖由 kitwong 於 10-9-25 01:20 AM 發表
我想 2 號去,用全年証得嗎?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我今晚會去, 老公公司包場
早幾年去過, 佢地預左一家大細就會"鬆手"d, 我見d鬼會匿埋"嘩~~!!!!!!!!!!"咁撲出黎嚇人, d後生就vee嘩鬼叫, 不過我地有細路, 勁過免死金牌
有年見到個"撒旦"企o係臺上面, 指住臺下d觀眾"你呀, come", 嚇到d大人都縮開架 (佢都無落過臺已經夠晒驚嚇)
我無入過d屋啊, 唔敢入, o係街周圍望下已經夠過癮(氣氛真係好好, 抵讚)

王國長老

早幾年去過, 佢地預左一家大細就會"鬆手"d, 我見d鬼會匿埋"嘩~~!!!!!!!!!!"咁撲出黎嚇人, d後生就vee嘩鬼叫, 不過我地有細路, 勁過免死金牌
有年見到個"撒旦"企o係臺上面, 指住臺下d觀眾"你呀, come", 嚇到d大人都縮開架 (佢都無落過臺已經夠晒驚嚇)
我無入過d屋啊, 唔敢入, o係街周圍望下已經夠過癮(氣氛真係好好, 抵讚)

伯爵府

我係全年通行証, 個仔5歲, 玩到六點都唔走, 結果見到係到行來行去D鬼, 睇左4隻已經驚到雞甘腳走出大門口.

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-25 10:45 發表
有年見到個"撒旦"企o係臺上面, ...

e+去都好好氣氛架喇? 我3號去, 我諗會好好玩, right?
明天會更好~~

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

如果我離遠見到鬼~~~我會避開~~~不過有時都會比鬼嚇到~~~

王國長老

op攪得好好, 抵佢發既! 我無入過d屋都覺得好正
玩得開心d
原帖由 LongRyan 於 10-9-25 10:52 AM 發表

e+去都好好氣氛架喇? 我3號去, 我諗會好好玩, right?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-25 11:43 發表
op攪得好好, 抵佢發既! 我無入過d屋都覺得好正
玩得開心d

多謝, you too!

我公司好多halloween野, 到時同阿仔扮下先 .
明天會更好~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

op個halloween呀? 好驚ga, 我唔會再去的.

水晶宮

我唔敢去
我有去過disney
最多入左一間鬼屋咋
嚇到喊(我真係超級怕黑怕鬼)
所以OP更加唔敢去
有同學仔想去…
我諗諗下都係唔敢…

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 shannnb 於 10-9-25 12:13 發表
我唔敢去
我有去過disney
最多入左一間鬼屋咋
嚇到喊(我真係超級怕黑怕鬼)
所以OP更加唔敢去
有同學仔想去…
我諗諗下都係唔敢…
帶埋你d狗狗去嚇返d鬼~~~

水晶宮

原帖由 小傻b 於 10-9-25 12:18 發表
帶埋你d狗狗去嚇返d鬼~~~

可能佢地都怕鬼…
(我果日唔小心掛件衫係樓梯半天吊,我2隻狗吠到傻,覺得有個人半天吊係度……)

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 shannnb 於 10-9-25 12:28 發表

可能佢地都怕鬼…
(我果日唔小心掛件衫係樓梯半天吊,我2隻狗吠到傻,覺得有個人半天吊係度……)
就係d狗吠聲嚇走d鬼~~~

水晶宮

原帖由 小傻b 於 10-9-25 12:32 發表
就係d狗吠聲嚇走d鬼~~~

頭條:『海馬哈佬喂狗咬鬼』

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

原帖由 shannnb 於 10-9-25 12:34 發表

頭條:『海馬哈佬喂狗咬鬼』
笑死~~~

大宅

你都係今晚去, 係唔係渣打呀你老公公司. 我都係今晚呀,, 個FRIEND係渣打又係包場喎.

我而家問緊邊D鬼屋少D驚嚇. 因為我真係好驚.

原帖由 Charlotte_mom 於 10-9-25 10:45 發表
有年見到個"撒旦"企o係臺上面, ...

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

本來我有免費可以去但我唔夠膽

王國長老

係呀, 渣兜bank
我好驚鬼架! 貞子都唔敢睇, 連異型都要匿埋睇mouth:
不過帶住個細路, d鬼唔埋身我就唔驚
佢地好識做架, 首先會離遠唔郁, 扮個惡樣, d細路嚇返佢地轉頭, 佢就大家鬥嚇

原帖由 bobo_bo99 於 10-9-25 12:53 PM 發表
你都係今晚去, 係唔係渣打呀你老公公司. 我都係今晚呀,, 個FRIEND係渣打又係包場喎.

我而家問緊邊D鬼屋少D驚嚇. 因為我真係好驚.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

23號果晚去左,我用bb車載細女(3歲)呀女驚就拉埋左個蓬,點知有隻衰鬼走埋黎打開個蓋叫bb ;另外一入場時我大女(9歲)推住妹妹,跟住有隻鬼靜雞雞係佢後面拍佢同你佢耳邊講"你可唔可以載埋我呀",結果亞女即時驚到喊
果晚入左4個鬼屋:
"彭氏兄弟童眼"冇咩特別野,但都幾驚
"一人火葬場"呢個係要自己一個人訓係個箱度玩架,因為自己一個人好驚所以全程合埋眼+扲住耳仔...
"十年回魂館"呢個行到中段會男女分開行架,男左女右分得好清楚,冇得偷雞
"幽靈遊樂園"呢個係最大同埋幾好玩

早5,6年去果時d鬼係唔講野,點撩佢都唔出聲,果陣時d鬼好似恐怖d,而家d鬼會同你講野,有d仲會搞下gag,感覺冇以前咁恐怖,好似開party咁

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至