跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

趙長成最出名架!不過睇佢要預半日因為真係勁勁多人睇佢. 你電腦上尋找"趙長成"就有佢的資料.

禁止訪問

子爵府

如果醫生睇過你都要相信醫生唔好太緊張,嘔得利害嗎? 係咪打左針無幾耐先? 有時打完針打後幾日都會咁.

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你要留下意bb 係咩情況下嘔先, 有d 野要自己留意下...有時會係打針後o既反應, 有時可能喊得多有肚風都未定ga!!

我睇開果個就唔係兒科, 但我仔由細睇到依家, 不過係長沙灣.

禁止訪問

大宅

我阿b 而家五個月, 都係厭奶(我估), 以前飲開六安, 而家3,4安, 有時又5安, 不定量, 好煩, 都個幾月, 但我無特登去睇醫生, 之前去過健康院, 姑娘話bb 唔一定越飲越多架, 只要健康有長肉就ok! 嘔0利方面, 係點嘔法? 嘔晒出0黎? 我阿b 間唔中都會, 因為阿b 唔肯飲晒, 我勉強失比佢飲, 咪嘔晒出0黎 =__=, 所以而家飲淨左一至兩安都算. 唔再餵佢.

複式洋房

可以試下楊霸成, 旺角中心 (吾記得幾多樓, 可check水牌), 我兩個女由細睇到大, 都幾好!

首頁

尾頁

跳至