自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

果d加拿大毛, 鼻毛好核突, 唔明咁既廣告都有

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

夠 TEMPO 核突???!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

我都覺得好核突 , 都唔知邊個諗條咁嘅c橋出黎:;pppp: !

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

個個bill 凶毛個個....... 我直情想車巴佢

珍珠宮

真係好肉酸...
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

等待驗證會員

AGREE!
最慘呢個廣告無處不在...不論電視﹑巴士﹑西鐵 / TVB.COM ...
見到都想

原帖由 TINGTINGLEUNG 於 10-9-28 14:50 發表
果d加拿大毛, 鼻毛好核突, 唔明咁既廣告都有

別墅

而家有D廣告, 真的好驚嚇, 唔知有咩作用, 睇左會非常討厭而且嘔心, 連阿仔都話肉酸呀
[img][/img]

子爵府

低層次的廣告,低水準的概念,又難得有人肯收貨,呢d錢好易賺.

禁止訪問

環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我睇左都反感....我囡仲要學埋D動作....想死 看到廣告就同囡囡講一次"呢D野唔好學~是唔岩的"

男爵府

育兒性格勳章

agree!!! 原來唔止我一個咁覺得!!
如果你看到面前的陰影,別怕,那是因為你的背後有陽光!

地球是運動的,一個人不會永遠處在倒楣的位置。

人不能太方,也不能太圓,一個是會傷人一個是會讓人遠離你,因此人要橢圓!

別再用0.5的思維管理這個2.0的世界了!

[強國]搞笑+發人深省的句子
http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=EP&message=2706370&highlight_id=0&page=1

王國長老

王國長老

好眼冤
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 edea 於 10-9-28 15:58 發表
好眼冤

低級, 唔識欣賞..

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都覺得好核突, 低級趣味!

男爵府

原來係kill bill, 我淨係記得好核突, 唔記得賣咩廣告.

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

有同感, 反感tim!!

伯爵府

我覺得最核突係D加拿大毛,仲要係個女人張開雙臂~~
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

伯爵府

我都覺得呢個廣告好嘔心...好核突....
講真我而家都未知呢個廣告想賣啲咩...見到呢個廣告....我自己就好似自動shut down咗咁...唔想接收佢任何信息....

雖然話廣告要有noise等人留意...但係呢個做唔到呢個effect...因為第一時間已令人反感惡心而抗拒接收....

禁止訪問

珊瑚宮

環保接龍勳章

我投訴左依個廣告啦. 很核突, cheap到死.

首頁

尾頁

跳至