跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

尋日去東區照超聲波,醫生話BB無夾腳無盛,見唔到有JJ,乜野都無很平,8-9成係女仔啊,CHECK晒是十隻手趾十隻腳趾無兔唇好健康,一切正常,當時我真係好開心,因為我已經有兩仔一女,醫生仲話不過有D係照左乜生出黎就會調返轉,要等出世果刻先準,事緣係我姑仔識左十幾年既一個朋友,無論我生第幾個乜野家庭狀況姑仔都會同返佢講,佢自己由細到大都鍾意男仔,一同佢講LEE個應該係女仔啊,我FEEL到佢由心度笑出黎囉,唔知你地明唔明我講乜野呢,LEE件事唔想同老公屋企人講,唯有係LEE度講了,果個朋友既心地好壞,望人地個個都生女,自己果D屋企人或親戚就最好生仔,因為佢超鍾意仔,04年佢表妹生左個仔,佢當佢係寶咁幫佢買晒果D乜乜金,又成日話個BB好得意,我完全唔覺喎,O岩O岩今個月19號佢表哥又生左個仔,佢就成日提住BB點BB點,佢阿爸係最大,佢有家姐自己排第二又有一個妹同埋兩個細佬(五兄弟姊妹),幾年前仲好大口氣講話佢二叔三叔四叔五叔各人有兩個仔,話佢老豆男家果邊不會生女嫁,點知幾個月前佢五叔個大仔生左個女,又唔同我地講喎,你話幾離譜,依家話五叔大仔老婆有左第二胎,唔會照係仔定女喎,定係你唔敢同我地講又係女啊,又話可能生左佢都唔知,因為佢地係大陸人係大陸住,我係唔喜歡晒命既人,有時好嬲忍唔住都會同佢講,我老公表姐生左對孖仔,其餘表哥每人都係兩個仔,我又講下自己兩個仔,佢竟然扮聽唔到扯開話題囉,佢自己07年都生左個仔,不過係有問題,佢仲以為自己好巴閉,之前評估CHECK到佢個仔隻眼隻腳同對耳仔都有問題,依家係特殊幼稚園返N1班,但係兩歲十一個月仲未識講一句說話囉,全部都係D BB話,你叫佢一時應你一時唔應你係咪聽唔到啊,而且佢D動作好怪,個背隻都有D問題,政府叫佢個仔拎傷殘金,每個月好像千幾蚊,唔知LEE D係唔係報應呢,真係好想同佢講,抵死,個天知嫁,心地唔好廿幾歲咁年輕生個仔都有問題嫁,前幾日仲同我講話發夢我LEE個B係有問題好似係女仔黎嫁,我心諗定係你想我陀LEE個係女而且有問題嫁,我昨晚同佢講應該是女仔,不過唔好意思係正常個喎,唔係好似你個仔咁係傷殘兒童,人陀你陀,陀到個仔都有問題,佢聽到女即時笑左出黎,跟住仲大笑,問我咁你大女咪好開心囉,我心諗依家好似你係最開心果個喎,之前同佢講生兩個仔佢都無比反應我,好似接受唔到但又扮到無野咁,仲話我LEE兩個仔係個天賜比我嫁,因為我老公係三兄妹,上一代女仔比較多,LEE一代咪比返D男仔你地囉,依家咁計其實係打和,佢D說話真係句句到肉,激死人啦,唔好意思啊,由我未生大女之前,我真係忍左佢幾年,依家要爆出黎啦,我會同佢講唔係得你地果邊識生仔嫁,我自己都有兩個仔,親戚都有很多仔,出面唔識既人好多都生仔啦,我本來好喜歡女仔,雖然醫生話應該是女,但我都希望生多個仔黎激死佢都好啊,佢明明鍾意仔,但我們生仔佢會唔開心生女就笑晒口咁,而佢自己果邊生仔就當金叵籮咁生女就提都唔提,人地生仔佢唔會登人地開心嫁,心地好差囉,點解會有D咁有問題既人嫁,連個仔都遺傳到有問題,你咁鍾意仔鬼唔望你個仔第日學壞激死你之後唔養你,各位照左係仔仔既媽咪或者準備結婚想生BB既媽咪,希望生多D仔激死佢啊,佢LEE把烏鴉口,依家都仲係好嬲啊...

複式洋房

你憎果個人同你無親戚關係嫁呵??
生乜關佢叉事?!?
哩D人都唔需要為佢嬲啦, 吓話? 佢都唔正常.

別墅

呢d人唔洗理佢啦!!呢d人會有報應..

你唔好為左個d冇謂人而動氣呵~

其實我又覺得你唔洗怕,同老公講啦!!
我相信你老公都一樣,認同你講既野!
個個人同你冇乜關係,點解你唔話番佢既??
比著我,實[少]7佢 (呵呵~唔可以講糟糟牙)

複式洋房

唔使為D咁嘅人唔開心,最緊要老公錫你,仔女健康快樂!

複式洋房

駛乜同呢啲人勞氣!唔好同佢一般見識!佢一啲常識都無,生仔生女唔到女人決定,係要睇男人邊條精子爭氣啫,係 x定y要睇彩數囉!有乜好識叻!係仔係女有乜所謂,最緊要健全正常,長大成人後要做個有用嘅人,識得孝順父母最緊要,千其唔好做社會垃圾就得!如果生十個係仔,十個都係社會垃圾,咁寧可一個都唔生,孤獨終老!

大宅

唔好為里 D 街外人講嘅嘢嚟死咁多細胞啦, 我咪仲慘, 奶奶同老爺係咁講埋 D 毫無科學/醫學跟據嘅嘢嚟話我, 仲話人地果 D 所謂醫學跟據係一知半解嘅嘢嚟添, 次次見面都俾佢地噴到一面屁, 總之醫生叫我唔好食嘅嘢佢地就要我食, 醫生話冇問題果 D 嘢就叫我唔好食............

首頁

尾頁

跳至