自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

呢排剛要買部 I-Pod touch 比亞仔 , 周圍問價 , 問過上水 boardxxy 說只有 8G $2280.00 (其實公價 $1780.00 ) , 我話睇吓先啦 ,佢寸寸貢話 , 如果你唔買 , 包你一個鐘後想返黎買賣左 , 之後周圍問至知 8G 有好多貨 , 只有32G 無貨 , 過2日 , 再打去另一間 boardxxy問貨 , 佢話 32G 剛剛返左貨 , 問價覆 $2280.00 (公價真係 $2280.00) , 好開心, 我說請給我留一部 , 我現在馬上來買 , 跟住佢就話現在買一定要加配件 (火牛和保護貼 加 $300.00 ), 我說唔加得唔得 ? 因我知跟機條 usb 綫可差電 , 佢說 , 甘要等下一批 , 多謝你先 , 收左 綫 . 最後 , 我去左要搭3 個鐘來回車程既 Fortress 買左 , 加 $268.00 保險包多年保養及機價之4分1意外保險 . , 大家要小心真價 ah !!!!!!!

大宅

原帖由 fion128 於 10-10-3 01:45 發表
呢排剛要買部 I-Pod touch 比亞仔 , 周圍問價 , 問過上水 boardxxy 說只有 8G $2280.00 (其實公價 $1780.00 ) , 我話睇吓先啦 ,佢寸寸貢話 , 如果你唔買 , 包你一個鐘後想返黎買賣左 , 之後周圍問 ...

其他大型電器舖都有類似情況,
連送贈品唔同sales都有唔同.

有一次我係百xx買手提電話,個sales送咗兩張雪糕券比我添!

首頁

尾頁

跳至