興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

見到某間電訊公司僅需$1600, 個 spec 好過D 2010出的$2000左右的新機(GM360i, S5560), 但係就係舊款, 出左年半. 有沒有人用緊? 仲買晤買得過? 本身只要求touch scree, 字大, 偶爾上下wi-fi, 影下相着. 請幫忙給意見. 謝謝!

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

LG GM360i, Samsung S5560 and HTC Wildfire 邊部好?

嗄?仲諗住Arena KM900個mon有480x800 pixels, 8G 記憶體 and 500萬影相,睇落好似幾好tim。 咁...咁... LG GM360i, Samsung S5560 and HTC Wildfire 邊部好d?

GM360i新d,但係記憶體得30MB,唔知會唔會好慢。S5560聽說上wi-fi有bug。Wildfire okay 但d人彈佢得240x320 pixels。唉!都唔知揀邊部。

侯爵府

畀面勳章

原帖由 DouMiMa 於 10-10-6 21:32 發表
嗄?仲諗住Arena KM900個mon有480x800 pixels, 8G 記憶體 and 500萬影相,睇落好似幾好tim。 咁...咁... LG GM360i, Samsung S5560 and HTC Wildfire 邊部好d?

GM360i新d,但係記憶體得30MB,唔知會唔會好慢。S5560 ...

以 OS 計一定係 HTC Wildfire 好o的,
LG GM360i, Samsung S5560 只係一般 feature phone 不過有全 Touchscreen,
而 HTC Wildfire 係正式 smartphone,
雖然係低階機種,
不過同樣做到所以 smartphone 功能,
亦能上 Android market 隨時增加 apps

子爵府

唔該, A346. 有人話如果唔上網, 不需要買smartphone, 係唔係呢? 我唔上網but會上wi-fi. 唔好意思, 我唔係好識這些...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 DouMiMa 於 10-10-8 17:50 發表
唔該, A346. 有人話如果唔上網, 不需要買smartphone, 係唔係呢? 我唔上網but會上wi-fi. 唔好意思, 我唔係好識這些...

係,唔上網係唔需要買smartphone...
不過用wifi咪就係上網o羅…

我諗你意思係唔會join電訊商o既data plan而會用wifi去上網,
咁用wifi上網時都一樣會用到部手機o既上網功能,
以上網功能而言smartphone係比一般電話強...

子爵府

明白. 這個星期找個時間出去睇下. Thank you!!

首頁

尾頁

跳至