自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

都係星期六, 只可揀一度去..
阿女想去學校旅行 (佢k1, 其實佢唔係好知去邊, 淨係一聽到旅行便話要去), 但英文堂已交錢, 無補堂, 仲要$3xx一堂, 唔去好唔抵..
我同爸爸都想佢去上英文堂(佢一向都鍾意返), 但佢死都唔肯...
即使去學校旅行, 我都唔可以去, 只可爸爸陪, 因為我坐緊月..

子爵府

學校一年先搞一次旅行,好開心嫁,梗係參加旅行。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

旅行,比小朋友玩下,輕鬆下!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我會選擇旅行,
一年一次佢唔知係咪聽到都咁興奮,
去到同同學仔一齊玩會好開心~

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

旅行, 呢個係好難忘的回憶.
$300 當你行街唔見左, 好快都唔肉赤
(幫緊你個女講情 )

伯爵府

$300 出少次街食飯咪慳得返..
旅行緊要.
佢甘細個已經要上英文班.... 已經比一般小朋友玩少咗啦.
佢上英文斑但個心去咗旅行咪一樣冇用....
輕鬆下啦...

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

旅行啦~一年只有一次~
同同學仔開開心心咁玩~唔係用錢買得到~

伯爵府

2023年兔年勳章

一定係去旅行啦....
一年一次既旅行, 老師一定會成日講住, 提住....小朋友會好期待, 好開心.....
點知自己最後要去學英文而冇得去...好慘ga.....

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

童年的美好回憶,用多少錢也買不到.

王國長老

王國長老

一定係學校旅行,係同一班同學玩既好時光,我個人唔會俾非必要既學習剝奪佢同同學仔去旅行,童年回憶好重要呢!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

梗係旅行啦!!

別墅

我諗一定有好多人撞時間啦,學校嘢始終要優先....都算係返學嘛....

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

去旅行, 叫daddy同佢映多d相TIM 喎, 將來回憶MA!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

學校旅行學校旅行學校旅行學校旅行

男爵府

梗係去學校旅行啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
若果唔去,第日個個同學仔有學校旅行相,囡囡無參與,會好可憐

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

學校旅行一年一次喎, 佢哋真係玩得好開心架, 見到佢開心, 乜都抵番啦, 有D嘢唔可以用錢去衡量的。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

果一堂英文你幫佢補番lor. 去左先算喇..亞女一定會愛你多一些架.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

收到, 睇完大家的留言, 我地兩公婆決定佢去學校旅行! 個女而家成日問我幾時去!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一年一次學校旅行個個小朋友都好恨去,
都好正常,所以選擇去旅行係o岩嫁

侯爵府

梗係旅行喇, 英文班幾時都有得返, 旅行一年先一次, 仲要係學校攪既添, 一定要去呀. 我讀書時都好唔明點解會有家長唔比仔囡去旅行, 真奇怪.

首頁

尾頁

跳至