自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

唔止仲有好多名目有線,NOW,TVB,和記等,講啲嘢差唔多,都係想放入屋敎個腦.

有時仲會剪了你條線,之後就話收到用戶'頭數'上唔到網,所以來查下原因,之後就用佢個手腦連接個腦,敎一大輪嘢,就話唔關部機時,總知我會聯絡公司根進.

對面屋家人見兩日都未上到打電話去公司問,之後有員工上門檢查,發現條線比人剪咗.

之後佢部機中了毒,常自動過數比一啲公司之類.報了警.洗了機.

所以要小心.

子爵府

2024年龍年勳章

why 大廈個保安會比個個人入大廈洗樓??

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

原帖由 小熙熙 於 10-10-9 21:17 發表
我驚佢會植入木馬系我部電腦度,或者系我部電腦度唔知開通啲0咩服務之類 .....所以唔俾佢繼續
你好叻.及早發現.不過下次小心啲.

初初我都差啲中蕉.好彩我有打比哥問,哥叫我不要比佢入屋.

珍珠宮

原帖由 MuiTse 於 10-10-9 21:57 發表
why 大廈個保安會比個個人入大廈洗樓??
保安話好難比免,佢地找一個有証的做登記,上門做嘢(的確有住戶CALL),做完嗰個人就去後門開門比佢地入,做登記個人就話做完在大門走人.

大宅

好媽媽勳章

真系好難避免,特別系住公屋
原帖由 yoma1975 於 10-10-9 22:04 發表
保安話好難比免,佢地找一個有証的做登記,上門做嘢(的確有住戶CALL),做完嗰個人就去後門開門比佢地入,做登記個人就話做完在大門走人.

首頁

尾頁

跳至