跳至

首頁

尾頁

別墅

陪月勳章

No #67 的家庭 moon8ylseva (2A1B) 入數了 (400.67).
Please check.

大宅

亨仔媽咪,

我係 61)號 crystal, 今日13:17 入了$400 (2a1b), 忘了入尾數.61, 唔好意思, thanks a lot~

大宅

No #103 的家庭 wing0919 (2A2B) 入數了 (401.03).

Please check.

男爵府

SORRY, 我係NO 21. 的JHSBB, 因為我老公未出更表, 所以無入錢, 我讓個位出黎啦, 如果出左更表後又有位剩我先再參加了, 大家玩得開心D

男爵府

享仔媽咪/kittyngchow

本人是 No.106 CarterBB0811, 今日約於下午2時入了401.66 (2A1B), 尾數入錯了1.66, 正確應為1.06, 不好意思, 請見諒.

複式洋房

I have transferred $400.63 to your account last night! Pls check! Thx!

大宅

我係#93 綿媽媽, 已於今天12:07PM入數, 金額$400.93 (2A1B). 請查收.

大宅

HiHi 享仔媽咪/kittyngchow,

我o係28號入o左$400.68了. 請查一下. 謝.

大宅

大家好 ,

若收到款項會由雪雪媽咪每日 udpate 一次 (29/10-1/11去旅行除外) ,

在這個 topic http://forum.baby-kingdom.com/thread-3463843-1-1.html 的第一頁 ,

OK 代表已確認收到入數 ,

如有疑問 歡迎留言在BK 或 send e-mail 到 [email protected] 查詢 !
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

男爵府

i want to use the quota of: (1A1B)

SORRY, 我係NO 21. 的JHSBB, 因為我老公未出更表, 所以無入錢, 我讓個位出黎啦, 如果出左更表後又有位剩我先再參加了, 大家玩得開心D

transferred the money to u @200.21
pls confirmed...tks!

複式洋房

雪雪媽咪.享仔媽咪.我係43號.剛剛才上嚟睇到要比錢真係不好意思.我想問吓還有沒有位.我可明天入數.謝謝

大宅

Hi Connie ,

有呀 ! 有呀 !
大約仲有 10 個家庭名額 ,
確實數字要等雪雪媽咪 update ,

請你入數確定參加吖 !
如果可以 , 通知埋你認識嘅朋友仔一齊參加 ,

因為時間緊迫 ,
10/11 前仲未夠 60 個家庭參加就慘了 ,

謝謝參加啊 !

原帖由 connie216bb 於 10-11-4 00:32 發表
雪雪媽咪.享仔媽咪.我係43號.剛剛才上嚟睇到要比錢真係不好意思.我想問吓還有沒有位.我可明天入數.謝謝
http://hk.myblog.yahoo.com/chanaggie/
有空請來逛逛喔 !

複式洋房

亨仔媽咪唔居晒.你留1a1b位比我.我明天入錢

大宅

原帖由 亨仔媽咪 於 4-11-2010 08:51 發表
...因為時間緊迫 ,
10/11 前仲未夠 60 個家庭參加就慘了 ,
...

享仔媽咪,

唔好意思,我已經俾咗錢,我想知點解10/11前唔夠60個家庭參加就會慘呢?

係咪唔夠人都要照俾晒錢呀?定係有其他原因呢?

如果有問題,不如早D提出嚟,我地一齊解決吖!

綿媽媽

複式洋房

享仔媽咪.雪雪媽咪.我係NO:43我己入數200.43元

複式洋房

享仔媽咪.雪雪媽咪.我係NO:43我己入數200.43元1a1b

大宅

綿綿媽 ,

因為昨日酒店已經催交訂金 , 酒店 offer 比我地自助餐費用 $130+10%(service charge) 係要我地 guarantee 120 個成人會付款的 .

如果人數不達標 , 酒店好可能會提高自助餐收費及縮小場地 , 而且收入少咗 , 玩遊戲、訂蛋糕、造紀念品、印場刊、買獎品、請小丑扭波、整易拉架/banner 等就會唔夠錢 , 到時可以要放棄部份項目喇 .

原帖由 綿媽媽 於 10-11-5 20:04 發表

享仔媽咪,

唔好意思,我已經俾咗錢,我想知點解10/11前唔夠60個家庭參加就會慘呢?

係咪唔夠人都要照俾晒錢呀?定係有其他原因呢?

如果有問題,不如早D提出嚟,我地一齊解決吖!

綿媽媽 ...
有空請來逛逛喔 !

大宅

原帖由 亨仔媽咪 於 7-11-2010 04:15 發表
綿綿媽 ,

因為昨日酒店已經催交訂金 , 酒店 offer 比我地自助餐費用 $130+10%(service charge) 係要我地 guarantee 120 個成人會付款的 .

如果人數不達標 , 酒店好可能會提高自助餐收費及縮小場地 , 而且收入少咗 ...

亨仔媽咪,

我都明白作為搞手,妳真係好擔心唔夠人,收唔足錢,不如我地其他有份參加既媽咪,都幫手諗下辦法,唔使妳一個人咁頭痛啦!

其實依家仲差幾多個家庭呀?

如果人數唔係欠好多,依家到10/11只係仲有3天,我認為可以考慮照俾足錢酒店先,咁喺28/11之前仲有10幾日,可以問下參加咗既家庭,有無人想帶埋爺爺嫲嫲,公公婆婆,姨媽姑姐等等,叫佢地幫下手,盡量帶,有就盡快交錢;

但如果人數仲係差好多,而妳又無把握收足錢,咁不如就搞細d囉,就算要增加自助餐收費,要縮細場地,要減少遊戲,降低規模,我諗其他媽咪都會明白既,而且我諗果日小朋友一樣會好開心既!

妳認為點吖?其他媽咪有無意見呀?

綿媽媽

別墅

原帖由 綿媽媽 於 10-11-7 08:07 發表

亨仔媽咪,

我都明白作為搞手,妳真係好擔心唔夠人,收唔足錢,不如我地其他有份參加既媽咪,都幫手諗下辦法,唔使妳一個人咁頭痛啦!

如果人數唔係欠好多,依家到10/11只係仲有3天,我認為可 ...
大家會幫手的,放心照辦啦!

大宅

綿媽媽 ,

好多謝你唷 !

跟據我手頭上嘅資料大約仲有 8 個家庭名額 , 即 16 個大人 , 確實人數就要雪雪媽咪 check 銀行先知 .

你提議嘅方法非常好 , 呼籲已經參加家庭邀請埋姨媽姑姐親朋好友一齊參加增加人數 , 我今日會 send e-mail 比所有已交錢家庭 , 希望有回應啦 !

原帖由 綿媽媽 於 10-11-7 08:07 發表

亨仔媽咪,

如果人數唔係欠好多,依家到10/11只係仲有3天,我認為可 ...
有空請來逛逛喔 !

首頁

尾頁

跳至