跳至

首頁

尾頁

洋房

hi yanbb08,
今天太忙忘記入$, 明天一早入 $, 另我email 佐3張相比你, please check , tks !

原帖由 yanbb08 於 10-11-17 16:15 發表
請媽媽們盡快俾相,可提供2張最好,因紀念品制作需時,入數後請回覆寫明時間日子及bk id, 我最近經常要出trip,可能未必即時回覆到!唉!又要搵學校又年尾多嘢做....大家都好忙呢! 唔得閒可以遲d先入$$俾我,但一定要conf ...

禁止訪問

大宅

原帖由 yanbb08 於 10-11-17 05:05 發表
ok,thanks,您張靚相呢???

SORRY!好忙,要搵學校,靚相會KEEP住搵,一有第一時間SEND比你.THANKS!(比多幾天時間我)

大宅

OK,收到了,thanks!
原帖由 Nokhim 於 10-11-18 00:26 發表
hi yanbb08,
今天太忙忘記入$, 明天一早入 $, 另我email 佐3張相比你, please check , tks !

別墅

hi YANBB08

已經入咗錢比你啦,唔該哂!
19NOV2010 13:22
Reference: 5E71
1A1B

相片今晚先send比你

禁止訪問

大宅

Dear,

rachelkwan, garywongwk

原來紀念品需要14天才起到貨,真係唔好意思,21號前要收到相啊!thanks,

禁止訪問

別墅

Dear Yan,
Photo sent, thanks v much!

原帖由 yanbb08 於 10-11-20 00:23 發表
Dear,

原來紀念品需要14天才起到貨,真係唔好意思,21號前要收到相啊!thanks,

大宅

原帖由 yanbb08 於 10-11-20 00:23 發表
Dear,

hi yan,
photo have sent,thanks!

禁止訪問

大宅

carnationbb,

RECEIVED, AND YOU BABY NAME IS CARNATION?? BECAUSE NEED YOUR BABY NAME, THANKS!

原帖由 carnationBB 於 10-11-26 10:15 發表
yanBB,

can you receive my photos and my money?? Pls acknowledge receipt and let me know. Many thanks!

禁止訪問

別墅

Hi YanBB08,

Thanks again for organising the event for this Sunday, I have sent you another photo of Ryan too... Are we all set? very excited!

Now, can you tell us how do we gather somewhere at 大角咀or 港灣豪庭? in case we are not residents cannot enter the 會所? Thanks.

原帖由 rachelkwan 於 10-11-19 14:54 發表
hi YANBB08

已經入咗錢比你啦,唔該哂!
19NOV2010 13:22
Reference: 5E71
1A1B

相片今晚先send比你

大宅

現在最少有10個birthday star,因為我唔係住港灣豪庭,只係朋友幫我book,所以5號我會早d去安排一吓,您差唔多到打俾我呀!e-mail了contect no 俾您!
原帖由 rachelkwan 於 10-12-2 11:49 發表
Hi YanBB08,

Thanks again for organising the event for this Sunday, I have sent you another photo of Ryan too... Are we all set? very excited!

Now, can you tell us how do we gather somewhere ...

別墅

請問有無其他媽咪想約埋一齊去? 我聽講可以係旺角火車站有12A小巴往港灣豪庭 :)

原帖由 yanbb08 於 10-12-3 01:09 發表
現在最少有10個birthday star,因為我唔係住港灣豪庭,只係朋友幫我book,所以5號我會早d去安排一吓,您差唔多到打俾我呀!e-mail了contect no 俾您!

大宅

原帖由 yanbb08 於 10-12-3 01:09 發表

多謝!生日PARTY,我個囡佢玩得好開
心,真係多謝YAN,多謝!

男爵府

再次唔該晒阿YAN, 昨天過了一個愉快的上午,
各位會唔會UPLOAD 返D 相係FB,
我稍後會UPLOAD ,請PM 你們的
E-MAIL ,唔該晒~.~
希望下次再聚 .

大宅

仲有rubybblam, 幫手,ruby媽媽買完禮物仲一個人攞過嚟,RUBY媽媽功勞不少呢,
另外,我們今次party仲有$$剩,計好後再分配俾大家 今次又要搵學校,又出trip,忙得不可開交,想信下次早d安排會更好,下次再約大家

原帖由 B.GIRL 於 10-12-6 11:30 發表
再次唔該晒阿YAN, 昨天過了一個愉快的上午,
各位會唔會UPLOAD 返D 相係FB,
我稍後會UPLOAD ,請PM 你們的
E-MAIL ,唔該晒~.~
希望下次再聚 .

別墅

好玩呀, 真係辛苦哂呀yan, ruby媽.. 仲要唔該哂幫忙揸相機既daddy.. 雖然當日我c6唔可以參加,但我都好開心同ryan黎到! 好呀快d再約出來, 我再去港灣豪庭都OK!

原帖由 yanbb08 於 10-12-8 02:39 發表
仲有rubybblam, 幫手,ruby媽媽買完禮物仲一個人攞過嚟,RUBY媽媽功勞不少呢,
另外,我們今次party仲有$$剩,計好後再分配俾大家 今次又要搵學校,又出trip,忙得不可開交,想信下次早d安排會更好,下次再約大家:il ...

首頁

尾頁

跳至