自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

個男人真係賤, 婚外情已衰啦~~ 個情婦跳樓, 唔報警連眼尾都唔睇一眼..... 個男的, 禽獸都不如!!! 人渣~~ 拿來填海!!

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20101013/00407_060.html

孽戀婦在男友前墮斃

「你信唔信我喺度跳落去﹗」二十九歲癡情女戀上四十一歲已婚漢,並在葵涌築愛巢幽會,昨晨女事主不滿男友爽約,疑突感觸做人情婦好痛苦,更難堪只得「半邊丈夫」,情緒激動與男友攤牌時爭吵,期間她激動嘶叫了一聲,竟在他面前撲窗跳樓,為孽戀而死。
女死者劉美玲,身材頗為豐滿,其已婚男友姓陳(四十一歲)。據悉,劉年前與陳結識後,兩人迅即墮入愛河,雖然她明知男友是有婦之夫,但依然不捨得分手,兩人更在光輝圍昌偉大廈八樓一個面積約四百呎的單位共築愛巢,劉女居住該處,陳經常前往幽會過夜。

據悉,有人答應前晚到來相伴,卻沒有依時應約,至昨日凌晨才現身,劉女獨守閨房整晚,懷疑因感觸做情婦的痛苦,更難忍只得「半邊丈夫」,愈想愈激動,當陳出現時,劉女不禁出言質問,雙方因而激烈爭吵。雙方吵至凌晨二時許,劉女激動大叫:「你信唔信我喺度跳落去!」她語畢即攀上寓所窗戶,在陳面前一躍而下,跌在大廈橫巷地下,頭部重創,陷入昏迷。

男友無報警亦無落樓查看陳不知是否被嚇呆,他不但沒有立即報警,也沒有奔到樓下查看劉情況,反而兩名途經青年發現女事主倒臥地上,立即報警。救護員到場將劉女送院,惜搶救後證實傷重不治。警方其後登上窗戶打開的樓層調查,在單位內找到陳,經調查認為案件無可疑。

另外,正當救護員在現場替劉女急救期間,一班滿身酒氣男子經過圍觀。兩名報案青年大叫「無嘢好睇」,驅趕各人,雙方因而發生爭執,需警員將圍觀市民勸離。

明愛向晴軒社工督導主任郭志英表示,愛一個人本身沒有對錯,但作為第三者應理性地處理感情,千萬不要以性命作威脅,如遇情緒困擾,應即時求助,畢竟「一段感情冇咗,唔等如人生冇咗。」

翡翠宮

個男人係賤~

但呢個女人做人第3者破壞人家庭都係賤~
仲要明知人地有老婆~
抵佢有今日~

(激憎第3者29~不喜勿插~)

大宅

咩叫 "半邊丈夫" 呀?
佢都未結婚, 對方只係佢 男友或者情夫咋!
做得29都預左係咁, 咪諗住想坐正, 個男都唔係衰哂喎!

伯爵府

個男人梗係嚇呆喇,條女無拿拿跳左落去,佢仲唔係諗緊點拆點件事佢,比報紙影到佢咪比佢老婆知佢有2奶~

不過條女都唔抵幫架喇,明知人地有老婆,一早就唔應該痴埋佢喇...貪個男人夠賤咩~依家為左掙唔到人地個老公就死,講真真係無乜人會可憐佢囉~

大b駿逸細b駿晞

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Agree

原帖由 kapomama 於 10-10-13 10:54 發表
個男人係賤~

仲要明知人地有老婆~
抵佢有今日~

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

做得29就應該醒啦, 佢可以背妻偷食, 難道真你天真到以為佢係真心對妳嗎?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

早知今日,何必當初呢...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

根本同一劇情...個個做人情婦既一開始更係話咩愛情係盲目,唔介意做第3者,唔介意同人分一半.....但慢慢就會想得到更多,到最後咪又係想變做正室一個人要哂呢個男人

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

兩人都係唔低可憐!

公爵府

好媽媽勳章

兩個都係賤人, 唔抵幫
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

男爵府

這都是2奶和情婦的告誡....

沒好下場, 男人好多都係玩玩吧~~ 而且出來玩的, 點會心足得一個情婦呀!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可能怕上鏡比老婆見到.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁唔珍惜生命既人我唔會可憐佢

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

個男係衰,但女都唔抵可憐,明知人有老婆,一句唔捨得分唔到手,就繼續關係,有冇諗過你搶人老公拆人個家?
第二,明知男有頭家,跟本冇可能24小時比晒你,就算正常家庭,老公放工即返屋企,最多咪見得十個8個鐘,你分人一半,得幾個鐘,大時大節冇你份/唔可以隨時見面,你怨得邊個?
第三者切記:勿以為一個為你變心O既男人會為你而變專一!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

個男人故然賤格! 不過又咁諗既然有個後生身材又好既女仔明知佢有老婆都願意跟佢,邊個貓唔食魚?

29就超蠢! 自己後生又有本錢,明知人哋有老公都死埋去,個男人有老婆都接受你,佢擺明都係貪就手啫,你同佢講心? 真係死咗都唔抵可憐呀!

男爵府

報紙講既野有幾多係真呀???
唔好只因為睇左份報紙就鬧人,佢做29一定係佢唔啱,但當中有幾多野幾多內情,傍人可以知道嗎?
我只可以話,個男人唔死都冇用!!!!!!!

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

明知自己係二奶......

出得黎玩, 佢應該預咗要 佢做咩咁睇唔開呀.

難為佢父母

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

明知個男人有老婆就唔應該黐埋去啦, 咁後生大把世界啦, 點解要跳樓呢

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 katie0921 於 10-10-13 11:12 發表
Agree
引用:
原帖由 kapomama 於 10-10-13 10:54 發表
個男人係賤~

仲要明知人地有老婆~
抵佢有今日~

X 2

首頁

尾頁

跳至