懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

王國長老

月餅勳章 王國長老

QE 最近生有無得陪產呀?? 有無預先通知姑娘老公想陪產??

大宅

其實depend on 佢地忙唔忙! 我上個月生時可以陪, 但出院時行過產房門口, 佢地貼左張notice出來話: 產房太忙, 暫時無陪產服務.

男爵府

好媽媽勳章

我想問你係邊間生thx

原帖由 MrsMu 於 10-10-14 10:59 發表
其實depend on 佢地忙唔忙! 我上個月生時可以陪, 但出院時行過產房門口, 佢地貼左張notice出來話: 產房太忙, 暫時無陪產服務.

王國長老

月餅勳章 王國長老

原帖由 MrsMu 於 10-10-14 10:59 發表

aya... 因為我上一胎又係咁,話產房busy 安排唔到陪產,希望今胎有望啦

大宅

要睇下你生果陣係一人產房定二人產房架.
如果一人就可以陪產,如果二人就要睇下到時隔離床有無人.

因為無人知會幾時生,所以無得BOOK 架.
睇下好唔好彩啦,不過有老公陪真係好好多,
無咁驚之餘又有人幫你蓋被同埋攞住個笑氣.

複式洋房

我生左2個月, 我係夜晚生, 8點幾個陣上產房, 係一人產房黎的. 本來老公之前一路都冇諗住陪, 但個刻佢話陪我, 同埋姑娘好似問都冇問我老公陪唔陪, 就話叫佢係外面等陣, SET晒野就可以入黎陪我..

大宅

我8月中生, 當時係一人產房, 所以我先生都可以陪產.

大宅

我8月尾向qe生左, 嗰晚唔太多人生所以我係單人產房生, 老公可以陪產, 有佢陪無咁驚.... 但真係睇彩數, depends 產房忙唔忙, 我都係上到產房先知可以陪產至call我老公嚟咋

首頁

尾頁

跳至