自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

爛娛堂個節目的主持都好冇品, 每次話題都離唔開踩三色台, 如果真係咁冇話題就不如收檔啦, 佢哋啲主持根本就係八公八婆不知所謂, 嗰個"餵屎豪"扮晒有型, 成日都只係識埋大珊婆身邊做觀音兵博上報, 一句講晒, 坐埋幾個三公六姑講是非, 爛節目一個

禁止訪問

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

睇唔到片片.......

發生乜事呀??

男爵府

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

3件垃圾,都唔係人

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 bernardvictoria 於 10-10-14 13:50 發表
強烈要求有線向蔡楓華公開道歉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 睇見果三個主持火都嚟埋!!!!!

http://ent.i-cable.com/cen/news_video/index.php?video_id=17179

...

咩來架呢三隻臭口草....即時同有線cut約唔睇佢啦.
蔡楓華已經比講錯野害左大半世啦,到今時今日仲要比呢幾個垃圾咁落井下石,三舊垃圾.
<br><br>

男爵府

大廚勳章

內容講乜架?

大宅

原帖由 bernardvictoria 於 10-10-14 13:50 發表
強烈要求有線向蔡楓華公開道歉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 睇見果三個主持火都嚟埋!!!!!

http://ent.i-cable.com/cen/news_video/index.php?video_id=17179

...

3個八婆講事非,超低b,,,,

大宅

有線13台, 己經冇睇好耐, 呢個台d作風同d八卦周刋冇分別,d主持人說話又八八婆婆咁(男男女女都係咁), 成日出口傷人, 一個字講哂「cheap」:tongue:

珊瑚宮

環保接龍勳章

有線正傻仔, 人地唔好收視又點, 你地又好得去邊? 3條蛋散都唔知叫mug水, 我唔睇勁歌都知係羅敏莊同mc jin做主持, 佢地3個算係咩? 成個台都short short地架, 八佰幾蚊好失禮你呀...叫佢地3個每人用八張100蚊當草紙用囉...憎人富貴嫌人貧, 至衰格就係依庭人.

男爵府

條link睇唔到既?

珊瑚宮

環保接龍勳章

我等左一陣, 有廣告後就會出段片..:mrgreen:

原帖由 琋琋BB 於 10-10-14 16:46 發表
條link睇唔到既?

禁止訪問

大宅

好差 好無品!:;pppp:

alphabetagamma 你講得啱 佢哋收視又好得去邊?

原帖由 alphabetagamma 於 10-10-14 16:33 發表
有線正傻仔, 人地唔好收視又點, 你地又好得去邊? 3條蛋散都唔知叫mug水, 我唔睇勁歌都知係羅敏莊同mc jin做主持, 佢地3個算係咩? 成個台都short short地架, 八佰幾蚊好失禮你呀...叫佢地3個每人用八張100蚊當草紙用 ...

大宅

好唔大方,小家到世…CHEAP!!
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

子爵府

點解上電視要著一身名牌?而且TBB都唔介意,佢地點解咁講? 我覺得蔡生著得好睇過你地

珍珠宮

真係好似八公八婆講事非咁~

子爵府

醒目開學勳章

典型時下口臭青年,說話沒經腦袋

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好不知所謂,抵佢地係有x呢d cheap台做主持..
佢地跟本無能力去大台

首頁
12345...6

尾頁

跳至