興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日打去APE寵物速遞服務,激死我....
一直有幫佢地訂狗糧,D sales 會叫你買多D野,好啦,諗住唔好麻煩人地送兩次貨,叫左兩包狗糧,食完一包今朝開另一包,臭既......到期日係2011年4月
打去問,佢話無得換,話唔知我點儲存,建議我下次買一包好啦......
嘩,仲有下次?唔好羅!!!
我話我會去投訴,佢話如果你覺得幫到你就去做啦......
根本唔係做生意

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

似厄錢多d

複式洋房

其實唔駛咁答我嘛,你俾番張coupon我下次平小小又得,都起碼可以留番個客.老實講,邊個想買左野臭左,但佢地講到好似係你自己蠢要買兩包咁.....

洋房

我都係佢地度訂貨,其實都唔係平好多,到期日又短,以後都係去狗店買糧算啦.:;pppp: :;pppp: :;pppp:

囡囡立體手印仔

禁止訪問

複式洋房

我之前都訂佢地d貓糧,但我班貓豬就成日嘔;之後我轉咗第2間訂正貨,而家我班貓豬無嘔喇~所以我覺得佢d糧係水貨!講真又唔係平好多,送貨經常有問題,我已經唔再同佢乎訂嘢!

別墅

永遠都係電視面前做一套,對客人做一套

大宅

佢咁答你分明趕客啫...以後black list佢~

複式洋房

算la, 咁多間寵物速遞, 搵過第二間好過, 都買唔到嘅我唔信狗舖冇:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁即係一定食到過期啦...下次唔好同佢買...

原帖由 Rumiko 於 10-10-14 14:09 發表
今日打去APE寵物速遞服務,激死我....
一直有幫佢地訂狗糧,D sales 會叫你買多D野,好啦,諗住唔好麻煩人地送兩次貨,叫左兩包狗糧,食完一包今朝開另一包,臭既......到期日係2011年4月
打去問,佢話無得換,話唔知我點儲存 ...

民房

呢間野好多人投訴過

男爵府

畀面勳章

之前我幫佢訂貓糧,講明訂滿500送一個
寵物筒(有貓同狗兩隻款),於是我訂滿左,
佢送左個'狗'筒比我,我打去問佢,我長期訂既都係訂貓糧同貓沙,你送個狗筒仲詳?我要貓筒,佢話叫我收住先,下次訂貨至換番貓筒比我,跟住下次訂貨,都冇送比我,我打去問,佢話貓筒冇晒貨,亦唔會返貨,所以冇得換

我有種被騙既感覺,好反感,決定以後都唔幫趁佢!

複式洋房

原帖由 RAYMA 於 10-11-20 17:17 發表
之前我幫佢訂貓糧,講明訂滿500送一個
寵物筒(有貓同狗兩隻款),於是我訂滿左,
佢送左個'狗'筒比我,我打去問佢,我長期訂既都係訂貓糧同貓沙,你送個狗筒仲詳?我要貓筒,佢話叫我收住先,下次訂貨至換番貓筒比我,跟住下次 ...

原來仲有其他人受過佢地氣

珊瑚宮

2024年龍年勳章

ape應該都係麻麻~
我之前睇過唔記得邊隻狗糧個網,直頭話唔供應正貨俾ape添,所以我更加唔會幫襯佢

大宅

一向APE唔係好野
第一就係有賣水貨
第二就係態度勁差,問東答西。

我之前都係響佢度叫貓砂,跟住成日遊說我買一箱有平喎~ 跟住買左一箱又話差少少就滿幾錢就有乜優惠喎~

好有去到護膚品專櫃的感覺,好唔鐘意!

複式洋房

好彩見到你lee個post姐..!!
我平時都唔會睇d到期日...但我d貓又成日嘔...
今日送貨黎..咪睇下囉...點知過左期2個月..!!
打去問...佢好似知咩事咁叫我等一等...之後話無貨換!!要等...
上網睇下有無其他速遞公司...原來平成$15...以後都唔訂lee間~!
http://www.baby-kingdom.com/?635985

複式洋房

哈,無貨換????
買貨個陣又唔見佢話得番最後一包????

原帖由 海棉寶寶 於 10-11-30 16:41 發表
好彩見到你lee個post姐..!!
我平時都唔會睇d到期日...但我d貓又成日嘔...
今日送貨黎..咪睇下囉...點知過左期2個月..!!
打去問...佢好似知咩事咁叫我等一等...之後話無貨換!!要等...
上網睇下有無其他速遞公司...原 ...

男爵府

咁邊間好呢?

大宅

我都想知邊間好呀,...

男爵府

我幫襯開呢間:

http://www.hkjpets.com/

每次都有discount coupon 送, 落單及送貨都非常滿意:)

原帖由 zoe_natrual 於 11-2-11 21:54 發表
我都想知邊間好呀,...
^:^ 本店已於購物王國開業了! 請進入參觀!

首頁

尾頁

跳至