婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

樓主的99雖然有病
但樓主的病情亦都唔輕喎
俾個自己都識話佢係惡毒的99啦...仲任憑佢擺佈
樓主...你無野呀?
你99衰係不爭的事實....但你真係亦唔係好得去邊
初頭任得個b放係人地屋企走左返自己阿媽度
已經有問題啦...跟住仲好安心等埋老公返黎先解決
仲要入住埋你99安排的屋...(未發生搶仔事件的話都仲可以)
正常的人...俾人咁搶仔法
應該永世唔見...割蓆ga喇....
仲要諗埋如果報警會點傷害到大家的關係
我真係睇到啤啤聲
你c6做孝順仔係佢ge事
但你居然應承
真係OMG ORZ.....真係無野好講

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

淋善無罪
唔識保護自己無罪
唔識保護個BB就係大罪:(
原帖由 jesuslovesyou 於 10-10-16 02:25 發表
雖然...我覺得 , 唔好責怪樓主la...淋善無罪...
但"當時" 樓主既反應, 真係匪夷所思......

ya....若是我, 一來, 唔會放低阿B o係99 屋企 (我估妳係信妳99......)

二來, 經過咁既事, 真係永世都 ...

侯爵府

既然你已經講中哂你99的鬼計..
咁...家陣你仲有無住係果度?
你C6有無後悔搬左入去住呀?
到底佢睇清楚個媽的真面目未?
唉....你搞到呢度D MAMA好為你擔心:(
原帖由 mrsleung0716 於 10-10-16 23:02 發表
今日同老公講我係呢度同人講左我同99既野,佢話都過左去啦,唸番起咪盞唔開心.......仲提黎把鬼咩.車!!!!口講我話係你唔想我講咋,但其實我心裡面唸,呢幾日提番呢件事我又真係唔係咁開心.............有時一唸起99我會 ...

侯爵府

唔止...其實係前面加個""字都唔錯
原帖由 chuiiris 於 10-10-17 10:32 發表
你教漏一個字在前面, 就是 "作" 字.

侯爵府

令我諗起黃子華的楝篤笑
男人對女人講: 上帝叫我請你跳舞
女人唔睬佢
男人再講: 上帝話如果你唔肯跳...佢會懲罰你
女人望住個男人幾秒之後話: 我剛才望左你幾秒
上帝已經懲罰得我好緊要

樓主...既然佢咁鍾意搬個神出黎
你都可以以其人之道O者

原帖由 t8480552 於 10-10-17 22:20 發表
我好想知個神點同佢講架,係報夢定現身呀

侯爵府

好賤...尤其係迫樓主飲當歸果幕...
點解樓主無同C6講番?
無理由次次都係自己作野GA嘛....
咁多野屈你老母咩?
其實真係可唔可以講下個99家陣點呢..
好想知佢死左未
成日都話神的旨意...又話要讀佛教學校
唔係就有麻煩...我諗佢大鑊D
成日擺個神/佛上枱去造謠生事

侯爵府

咪係...明明知道佢地咁多問題
又唔割蓆...都唔知你兩公婆想點
成日搵自己個仔黎較飛
原帖由 jesuslovesyou 於 10-11-5 15:58 發表
點解....你兩公婆, 一而再, 再而三咁......容許呢位 99 搶你地個仔?今次仲要捉去照腦............

侯爵府

原帖由 小寶貝兒 於 10-11-5 21:00 發表

我諗大家唔好太責怪樓主啦, 佢都唔想, 亦估唔到, 正如樓主話齋, 99痴線, 唔等於大仔就要冇晒爺爺, 姑姐等等親人架麻!

唔係要佢斷六親...
但明知佢99有病..係痴線..咁係咪應該跟埋去安全D呀?
呢D都好基本O者..下話?
連大人都保護唔到自己的囝囡...
咁你叫個小朋友點保護自己呢?

仲有...佢事前已經知佢99係極度有問題..
亦明知個仔唔想見嫲嫲...但係佢地在場的情況底下
仍然放手..任得個嫲嫲自己帶走個大仔..
搞到最後要返去搶人呢...
偷偷地帶走就無得好講啦..但佢地當時兩公婆都在場
個大仔喊住唔想過去...好喇..為左唔得失佢地
你地兩公婆咪一齊去LAW..反正住得咁近
咁點解就咁放個大仔跟個有病的99走呀?
呢樣講唔通吧?

首頁

尾頁

跳至